Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Muhammed Zeren: AK Parti Türkiye’nin en büyük organizasyonudur

AK Parti ekibi olarak her zaman sokağın nabzını tuttuklarını belirten Konya Milletvekili Adayı Muhammed Zeren, “Partimiz; bakanlarıyla, milletvekilleriyle, belediye başkanlarıyla, il ve ilçe yönetimleriyle birlikte çalışıyor. Dolayısıyla AK Parti sokaklara kadar inen, Türkiye’nin en büyük organizasyonudur” dedi.

Muhammed Zeren: AK Parti Türkiye’nin en büyük organizasyonudur
28. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Muhammed Zeren, seçim çalışmaları kapsamında Meram ilçesinde saha çalışmaları gerçekleştirdi. Vatandaşlarla gayet olumlu diyaloglar yaptıklarını dile getiren Muhammed Zeren, “Öncelikli olarak tüm hemşerilerimizin geçmiş bayramlarını kutluyoruz. Bugün Meram’dayız. Yaklaşık 15 gündür sahada hem gençlerimizle hem hemşerilerimizle diyalog halindeyiz. Buradaki esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Meram’ın tamamında 3 tane milletvekili adayımız var. Vatandaşlarımızın tepkisi her zaman olduğu gibi çok olumlu. Allah razı olsun. Konya bugüne kadar her zaman Sayın Cumhurbaşkanımıza en yüksek desteği vermiştir. Önümüzdeki kritik virajda da, Türkiye Yüzyılı’nın şafağında olduğumuz şu günlerde de inşallah Konya’mız Sayın Cumhurbaşkanımıza yine en güçlü desteği verecektir. Buna inancımız tam. Vatandaşımızın teveccühü yüksek” dedi.
‘NE KADAR HİZMET ETSEK AZDIR’
‘Vatandaşlarımız için ne kadar hizmet etsek azdır’ diyen Muhammed Zeren, “Vatandaşımız bilakis destek vermenin haricinde de Sayın Cumhurbaşkanımıza destek olmak için bizden daha fazla gayret ve çalışma içerisindeler. Dualarını hiçbir zaman ihmal etmiyorlar. Allah hepsinden razı olsun. Bizler bu vatandaşlarımıza ne kadar hizmet etsek azdır. Bizler için onlara hizmet etmekten daha büyük bir bahtiyarlık mevcut değil. Vatandaşlarımız için elimizden gelen gayret neyse daha fazlasını göstererek inşallah var olandan daha iyisini yapmaya çalışacağız” diye konuştu.
‘HERKESİN MEMNUNİYETİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ’
Herkesi memnun etmek için çalıştıklarını vurgulayan Muhammed Zeren, “Bizler AK Parti olarak; yüzde 55-60 aldık bu bize yeter demeyiz. Yüzde 90 dahi oy alsak neden yüzde 100 almadık der öz eleştirimizi yapar, yüzde 100 olması için, vatandaşlarımızın tamamının memnuniyeti için, daha katılımcı bir demokrasi için elimizden gelen her şeyi yaparız. Dolayısıyla sahadaki vatandaşlarımızla hemhal oluyoruz. Hem onlarla dertleşiyoruz, bayramlaşıyoruz. Hem de varsa bir istekleri, arzuları, temennileri onları da dinleyip tek tek not alıyoruz” ifadelerini kullandı.
‘HER ZAMAN SOKAĞIN NABZINI TUTUYORUZ’
AK Parti ekibi olarak her zaman sokağın nabzını tuttuklarını belirten Muhammed Zeren, “Partimiz; bakanlarıyla, milletvekilleriyle, belediye başkanlarıyla, il ve ilçe yönetimleriyle birlikte çalışıyor. Bunlar da kadın kolları, gençlik kolları ve ana kademe olmak üzere üç kademeden oluşuyor. Ayrıca yine bunların da mahalle başkanları ve onların da yönetimleri mevcut. Dolayısıyla AK Parti sokaklara kadar inen, Türkiye’nin en büyük organizasyonudur. AK Parti her daim sokağın nabzını tutan, her daim vatandaşı birinci ağızdan dinleyen bir partidir. O bakımdan vatandaşlarımız da bizler sokağa çıktığımızda, onlarla hemhal olduğumuzda çok da şaşırmıyorlar. Çünkü biz sadece seçim sürecinde değil her daim sokaktayız. Onlarla bir ve beraberiz. Her daim sokağın nabzını tutuyoruz. Onların sorunlarını, sıkıntılarını varsa kederlerini çözmeye çalışıyoruz” dedi.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 9
  • 3
  • 44
  • 18
  • 2
  • 32
  • 1
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English