DOLAR : 42,90₺
EURO : 50,23₺
STERLİN : 57,47₺
GRAM : 6.061,07₺
ÇEYREK : 9.959,35₺
CUMHURİYET : 39.516,95₺
Güncel

MSB duyurdu: Türkiye'nin tahliye uçağına Sudan'da ateş açıldı

Eklenme: 28.04.2023 - 10:43 Güncelleme: 28.04.2023 - 14:55

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Sudan'da mahsur kalan Türk vatandaşlarını tahliye etmek için ülkeye giden C-130 tipi tahliye uçağına hafif silahla ateş açıldığını bildirdi.

MSB duyurdu: Türkiye'nin tahliye uçağına Sudan'da ateş açıldı
Reklam alanı
MSB'den yapılan açıklamada, "Çatışmaların devam ettiği Sudan’da mahsur kalan vatandaşlarımızı tahliye görevi için Wadi Sayidna’ya giden C-130 tahliye uçağımıza hafif silahla ateş açılmıştır. Uçağımız emniyetle inişini gerçekleştirmiştir. Personelimizde yaralanan olmamakla birlikte uçağımızda da gerekli kontroller yapılmaktadır." ifadelerine yer verildi. 

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 4
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 4 tepki

Yorum Yap