Samsun’un Ondokuzmayıs ilçesinde N.T. miras anlaşmazlığı nedeniyle gittiği evde kuzeni N.G.'ye tabanca ile ateş etti. Saldırıdan yara almadan kurtulan N.G. olay yerinden kaçınca, evinde yanındaki ahırda bulunan 4 büyükbaşı tabancayla öldüren N.T., jandarma ekiplerince yakalandı.
Reklam alanı
Olay, Samsun’un Ondokuzmayıs ilçesine bağlı Kertme Mahallesi’nde bugün saat 15.15 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre N.T., miras nedeniyle aralarında husumet bulunan kuzeni N.G.’nin evine gitti. N.G. yaşanan tartışmanın ardından N.G.’ye tabanca ile ateş açtı. Şans eseri kurşunların isabet etmediği N.G., koşarak uzaklaştı. N.T. ise bu kez evin bahçesinde bulunan ahırdaki 4 büyükbaşı tabanca ile vurarak öldürdü. Olay yerinden kaçan N.T., ihbar üzerine çalışma başlatan jandarma ekiplerince kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Soruşturma sürüyor.


Kaynak: DHA
Reklam alanı
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları
Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya
bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.
⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!
👏
0
❤️
0
😊
0
😡
7
👎
0
😂
0
😢
0
😲
0
Toplam 7 tepki
Esasen ahıra bağlanacak olan bu cani
bunlar sucuk olmasın????
Toprak yüzü görme inşallah
Miras helal ise dert tasa bela yok miras kalan huzurlu duali. Miras haramla elde edildi ise mirascılar birbirini öldürür bile. Hile yalan dolan faiz le kendini zeki zan edip mal biriktirenler evlatlarıni kendi elleriyle küslüge katillige iter unutmayın. Tostda yesen köftede yesen tuvalette cikan ayni. Lüks arabayada binsen bisiklete de binsen en son bineceginde deri koltuk abs kilima olmayan TABUT islâm fıkıgından, yaşantısından uzaklaştıkca evlatlarımızı kendi elimizle katil ve cehenneme aday yetiştiriyoruz. Vay o faizle ev araba v s alanlar bakın son günlerde Turkiyenin en zenginlerinden biri skandallarla calkalanıyor niye ALLAHA SAVAŞ acanlardan dı banka sahibiydi öldü gitti geri kalanlar o kadar servette skandallarla anılıyor evet kazanç mal mülk şeref helalle bırakılmalı ya islamı yaşarız yada yarinlarımiz olan cocuklara karanlik gelecek bırakır Kabirde fatiha beklerken azap kalkacak derken evladin katil olmuş senin azab ikiye katlar haydin okula islamı medreselere gitme vakti. Bir araba alacagında orjinalmi v.s ekonomist olurken, Cocugunun orjinaligi Allaha kul habibe ümmed olmasını niye engelliyorsun ki zekilik hak adalet helal dürüstlüktur.
cehenneme odun ol inşallah
Yorum Yap
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Acılarımızın üzerine istismar şantiyesi kurmak isteyenler en derin hayal kırıklığına uğradı
Konya Teşkilat Buluşması’ndan unvan değişikliği mesajı
Kulu'da jandarma yılbaşı öncesi trafik denetimlerini artırdı
Güllü’nün kızı Tuğyan Ülkem Gülter’in uyuşturucu testinin sonucu negatif çıktı
2 yılda 455 bin konut! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sizi asla yalnız bırakmayacağız
Erkek bebeği nüfusa 'kız' olarak kaydettiler
Zorunlu trafik sigortası tarifesinde değişiklik
İletişim Başkanı Duran: Asrın inşa seferberliğiyle şehirlerimiz yeniden ayağa kalktı
Bamya çorbası sofrasında Konya kültürü Antalya’da yaşatıldı
Beyşehir’de hayvancılık faaliyetleri yakın takipte
Beyşehir OSB’de 2026 yılı yol haritası belirleniyor
Beyşehir’de kan bağışı kampanyası
Haber Ara