Meteoroloji flaş Konya uyarısı! Yağmur, gök gürültüsü, sağanak

- Güncelleme Tarihi:

 Meteoroloji flaş Konya uyarısı! Yağmur, gök gürültüsü, sağanak
Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü sayfasındaki verileri güncelledi! Yaz beklerken sağanağa yakalanacağız.
Konya'da son birkaç gündür yükselişe geçen hava sıcaklığı hızla düşecek. 

Yüksek kesimlerde hava sıcaklığının 13 dereceye kadar düşmesi bekleniyor. Geceleri hava çok daha da serin olacak. 

17 Mayıs Çarşamba günü itibariyle Konya'nın havası değişecek. Haftanın geri kalanında gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.



Tarım için bereket olacak

Konya Ovası bahar yağışlarından umutluydu. Sevindiren haber meteorolojiden geldi. 

Kış mevsiminde yaşanan kuraklığı bahar yağışlarının telafi etmesi bekleniyordu öyle de olacak. Konya bir kez daha yağışlı hava sisteminin etkisi altına giriyor. 

İşte önümüzdeki 5 gün için ilçelerde beklenen sıcaklık değerleri;






(Sibel Karaca)




 
  • #Konya haberleri #Konya hava durumu #Konya’da yağmur #Konya yağış #Konya tarım #Konya’da sağanak

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER