Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Meram’da öğretmenler, voleybol turnuvasında ter döktü

Meram Belediyesi tarafından düzenlenen Öğretmenlerarası Nihal Bildik Voleybol Turnuvası sona erdi. Birbirinden zorlu mücadelelere sahne olan turnuvanın şampiyonu Emlak Konut Temaşehir Ortaokulu öğretmenleri oldu.

Meram’da öğretmenler, voleybol turnuvasında ter döktü
Meram Belediyesi’nin Yeni Nesil Eğitim projesi MEGA kapsamında, öğrencilere yönelik düzenlenen etkinliklerin yanı sıra eğitimciler de farklı etkinliklerde buluşuyor. Bu kapsamda geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden Eğitimci Nihal Bildik adına düzenlenen voleybol turnuvasında final heyecanı yaşanırken ödül töreni gerçekleştirildi. Meram Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Şenyiğit, Meram İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koca, Türkiye Voleybol Federasyonu Merkez Hakem ve Gözlemci Kurulu Genel Sekreteri Meral Taşpınar, Türk Eğitim-Sen Konya 1 No’lu Şube Başkanı Ali Köç, okul müdürleri, öğretmenler ve ailelerinin tribünden takip ettiği final karşılaşması başından sonuna kadar kıyasıya mücadeleye sahne oldu.

32 OKULDAN ÖĞRETMENLER KATILDI
Meram’da ilçesinden 32 okuldan öğretmenlerin katıldığı turnuvanın final müsabakasında Kozağaç Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri karşısında 3-0’lık skorla kazanarak şampiyonluğa ulaşan ekip Emlak Konut Temaşehir Ortaokulu öğretmenleri oldu. 

ŞAMPİYON TEMAŞEHİR KUPASINA KAVUŞTU
Final müsabakasının ardından düzenlenen ödül töreninde Eğitimci Nihal Bildik için Kuran-ı Kerim Tilaveti gerçekleştirildi. Turnuvanın şampiyonu Emlak Konut Temaşehir Ortaokulu, 2. Kozağaç Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ve 3. Konya Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri kupalarını protokol üyelerinin elinden aldılar.

MEGA, EĞİTİMİN HER ALANINDA
Meram Gelişim Akademisi projesini hayata geçirdikleri günden bu güne bir çok etkinliğin gerçekleştirildiğini ifade eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “MEGA ile sadece öğrencilerimizin eğitim hayatlarına dokunmakla kalmıyor eğitimin baş mimarları öğretmenlerimiz için de farklı etkinlikler düzenliyoruz. Öğretmenlerarası Nihal Bildik Voleybol Turnuvası da bunun en güzel örneklerinden oldu. Yoğun geçen eğitim sezonunda öğretmenlerimizin motivasyonunu artırmak ve sporla stres atmalarını sağlamak adına düzenlediğimiz turnuva oldukça verimli geçti. Eğitimcilerimiz bir yandan spor yaparken diğer yandan da güzel vakit geçirdiler. Turnuvaya katılan tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyor, dereceye giren okullarımızı kutluyorum. MEGA, farklı etkinliklerle eğitimin her alanında olmaya devam edecek” şeklinde görüş belirtti.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English