Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Meram’da alınan tedbirlerle huzurlu bir bayram geride kaldı

Meram Belediyesi’ne bağlı ekipler, ilçedeki hizmetlerin aksamaması için Kurban Bayramı süresi boyunca çalışmalarına aralıksız devam etti. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, alınan tedbirlerle huzurlu bir bayram geçirildiğine dikkat çekerek mesai arkadaşlarına teşekkür etti.

Meram’da alınan tedbirlerle huzurlu bir bayram geride kaldı
Kurban Bayramı dolayısıyla Meram Belediyesi’ne bağlı ekipler nöbet sistemine göre 7/24 vatandaşlara hizmet vermeye devam etti. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri ilçenin temiz kalması adına çalışmalarına hız kazandırırken, Veterinerlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ise Kurban Satış Alanı’nda denetimlerini yoğunlaştırarak Kurban için uygun olan hayvanların satılmasına öncülük etti. Yine Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ise gelen istek ve taleplere hızlı bir şekilde yanıt vererek, bayram boyunca Meram’da huzurun hakim olması için yoğun çaba sarfetti. Meram Belediyesi’ne bağlı ekiplerin ilçedeki hizmetlerin aksamaması için gösterdiği çaba ve mücadele vatandaşların beğenisini topladı.
 
EKİPLER KURBAN BAYRAMI SÜRESİNCE SAHADA GÖREV YAPTI
 
Kurban Bayramı öncesi Çomaklı Mahallesi’ndeki Kurban Satış Yeri’nde Meram Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri sıkı tedbirler alarak, kurbana uygun olmayan hayvanların girişine müsaade etmediler. Yine Zabıta ekipleri buradaki düzeni sağlayarak hem besici esnafına hem de vatandaşlara daha sağlıklı bir ortamda alışveriş imkanı sundular. Meram Belediyesi Zabıta ekipleri, vatandaşların huzurunu bozmaya yönelik herhangi bir duruma müsaade etmedi.
 
MERAM’DA HİJYEN SEFERBERLİĞİ
 
Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ise toplu kesim alanlarına yerleştirilen konteynerlere biriken kurban atıklarını toplarken, iş makineleri ve kamyonlarla atıkların transferini gerçekleştirdi. Meram ilçesi sınırları içerisinde belirlenen kurban kesim alanlarında ekipler, sabahın ilk ışıklarına kadar yıkama ve dezenfeksiyon işlemi gerçekleştirdi.

 “HEMŞEHRİLERİMİZİN TEVECCÜHÜ TÜM YORGUNLUĞUMUZU ALDI”

 
Meram’da huzur dolu bir bayramın geride kalmasında emeği geçen personellerine teşekkür eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Süreç boyunca mesai arkadaşlarım özveriyle çalışarak hemşehrilerimizin hizmetinde oldular. Gerek sosyal medya üzerinden gerekse telefonla ulaşan hemşehrilerimizin taleplerine tek tek cevap verildi. Çok şükür ekiplerimiz ilçemizin her köşesine ayak bastı ve herhangi bir olumsuzluğa mahal verilmedi. Kurban Bayramları hijyen konusunda daha hassas dönemlerdir. Kurban ibadetinin hassasiyetlerine uygun şekilde davranan hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Bayram boyunca gerek yüz yüze gerekse sosyal medya üzerinden ilettikleri tebrik mesajları ve gösterdikleri teveccüh için hemşehrilerime ayrıca şükranlarımı sunuyorum. Sağlık ve huzurla nice bayramlarda buluşuruz inşallah” diye konuştu. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 2
  • 0
  • 4
  • 3
  • 0
  • 3
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English