DOLAR
19.381
19.466
EURO
21.017
21.228
GRAM ALTIN
1235.1075
1242.6466
ÇEYREK ALTIN
2016.762
2075.000
YARIM ALTIN
4038.5247
4150.0000

Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Meram’a yeni bir ASM daha kazandırılıyor

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç ile hayırsever iş insanı Mustafa Koncagül ve annesi Aysel Koncagül arasında aile sağlığı merkezi ( ASM ) protokolü imzalandı.

Meram’a yeni bir ASM daha kazandırılıyor
İl Sağlık Müdürlüğü’nde gerçekleşen protokol imza töreninde yapılacak olan aile sağlığı merkezi ile ilgili bilgiler veren Prof. Dr. Koç, Meram ilçesi Necip Fazıl Mahallesi’nde 4 hekimli ASM olarak faaliyet gösteren eski binanın yıkılarak yerine 6 hekimli ASM yapılması amacı ile protokol imzalandığını söyledi.
Prof. Dr. Koç, “Projenin tamamlanması ile birlikte aile hekimlerimiz çok daha modern şartlarda bölge halkımıza sağlık hizmeti sunarken vatandaşlarımız da konforlu bir şekilde sağlık hizmetine ulaşabileceklerdir” dedi.

Yeni yapılan protokol ile birlikte Sağlık yatırımlarında Konya modeline bir halka daha ekleneceğini ifade eden Prof. Dr. Koç, “Milletçe acısını yaşadığımız deprem felaketi sonrasında yeni yapılan sağlık tesislerinin önemi çok daha iyi anlaşıldı. 1. Basamak sağlık hizmeti veren binalarımızın fiziki şartlarını Bakanlığımız, belediyelerimiz ve hayırseverlerimizin desteği ile hızla yenilemeye devam ediyoruz” dedi. 
 
Kamu hizmetlerinde hayırsever vatandaşların verdiği desteğin önemine de vurgu yapan Prof. Dr. Koç, “Böylesine güzel ve anlamlı bir hayır hizmetini yapma kararı alan hayırsever hemşerimize Konya halkı adına teşekkür ediyorum. Koncagül ailesinin kazançlarının bereketli olmasını diliyor, yaptıracakları aile sağlığı merkezinin Konya’mıza ve Meram ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Konya’nın sağlık alanında her geçen gün daha üst seviyelerde hizmet sunduğunu görmekten dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Hayırsever Aysel Koncagül’de “Şehrimize sağlık alanında katkı sağlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah projemize en kısa sürede başlayarak tamamlamayı planlıyoruz. Rahmetli eşimin ismini taşıyacak olan aile sağlığı merkezini, Rabbim hayırlı hizmetlerde kullanmayı nasip etsin” dedi.

Konuşmaların ardından ilgili protokol taraflarca imzalandı. T.C. Sağlık Bakanlığı Süleyman Koncagül Aile Sağlığı Merkezi ismi ile hizmete açılacak olan binanın bir yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 6
  • 2
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English