Son Dakika Haberler

Geçtiğimiz eğitim öğretim yılında 10 okula halı saha kazandıran Meram Belediyesi, ilçeye yeni halı sahalar kazandırmak için kolları sıvadı. Meram’da çocukların ve gençlerin sadece akademik başarılar için değil, sosyal, kültürel, sanatsal ve spor alanlarında da kendilerini geliştirmeleri için çaba sarf ettiklerini söyleyen Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Yeni sahalarımız Meram gençliğine ve çocuklarına hayırlı olsun” diye konuştu.

Meram 6 halı sahaya daha kavuşuyor
İlçe gençliğine verdiği eğitim, spor destekleri ve yatırımları ile göz dolduran Meram Belediyesi, çocukların ve gençlerin daha konforlu, güvenli ve sağlıklı alanlarda spor yapmalarına olanak sağlamak adına ilçe genelindeki 5  noktaya daha yeni halı saha kazandırırken bir tane halı sahayı da baştan sona yeniliyor.  
 
6 HALI SAHA İLE MERAM GENÇLİĞİ ÇOK DAHA KONFORLU SPOR YAPABİLECEK
 
Alparslan Mahallesi’nde Fen Lisesi’ne, Çarıklar Mahallesi’nde Fatih İlköğretim Okulu’na ve Kavak Mahallesi’nde Kavak İlköğretim Okulu’na, Hatunsaray Mahallesi’nde Hatunsaray İlköğretim Okulu’na ve Yeşiltekke Mahallesi’ne kazandırılacak yeni halı sahaların yanında Aşkan Mahallesi Meram Yeniyol üzerinde bulunan halı saha da baştan sona yenilenecek. Halı sahaların önümüzdeki eğitim öğretim yılı başlarında hizmet vermeye başlaması planlanıyor.

Meram Belediyesi daha önce, Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip Ortaokulu, Çelebi Hüsamettin Anadolu İmam Hatip Lisesi, Hadimi Anadolu Lisesi, Mehmet Kadir Özgüzar Ortaokulu, Şifa Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Mehmet Akif İnan Anadolu Lisesi, Şehit Fethi Sekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Turan Bilge Ortaokulu, Ali Yaman Ortaokulu, Ahmet Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu’na halı saha kazandırmıştı.
 
“DAHA SAĞLIKLI BİR NESİL İÇİN NE YAPILMASI GEREKİYORSA YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
 
Çocukların ve gençlerin hem eğitim aldıkları okullarda hem de mahallelerinde çok daha uygun şartlarda spor yapmalarını sağlamak amacıyla halı sahaların yapımına başladıklarını belirten Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, sporu gençlerin bir hayat tarzı haline getirmeleri ve hayatlarının her anlarına yerleşebilmesi adına daha önce de pek çok projeye imza attıklarını ifade ederek, “Yeni nesilin daha nitelikli bir eğitim almaları ve sağlıklı birer birey olarak yetişebilmeleri adına atılan her adımı önemsiyor ve destekliyoruz. Onların, bir taraftan akademik başarılarını artırmak için çalışırken diğer taraftan da sosyal, kültürel, sanatsal ve spor alanında da destekliyor, yatırımlar gerçekleştiriyoruz.  Onların, çok daha konforlu ve rahat spor yapabilmeleri adına daha önce ilçemizde 10 halı sahamızı faaliyete geçirmiştik şimdi bunlara 6 halı saha daha ekliyoruz. Meramımıza ve Meram gençliğine hayırlı olsun. Güzel ve sağlıklı günlerde kullansınlar inşallah” diye konuştu.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 5
  • 0
  • 6
  • 1
  • 1
  • 2
  • 1
  • 1
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English