Ankara’nın eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Türkiye Basın Federasyonu Genel Başkanı Sinan Burhan’ın sorusu üzerine eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Ankara’nın eski Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti’nin önemli isimlerinden Melih Gökçek, Türkiye Basın Federasyonu Genel Başkanı Sinan Burhan’ın yönelttiği soru üzerine eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Sosyal medyada paylaşılan bir videoda konuşan Gökçek, Arınç’la ilgili görüşünü açık şekilde dile getirdi.

"Bülent Arınç'ı hiç sevmem."
Programda Sinan Burhan’ın “Başkanım, Bülent Arınç’ı seviyor musunuz, sevmiyor musunuz?” sorusunu yanıtlayan Melih Gökçek, net bir ifade kullandı. Gökçek, “Bülent Arınç’ı hiç sevmem” dedi.
“Herkes neden sevmiyorsa ben de onun için sevmiyorum”
Bunun üzerine Burhan’ın “Neden?” sorusunu yöneltmesi üzerine Gökçek sözlerini şöyle sürdürdü: “Herkes niye sevmiyorsa ben de onun için sevmiyorum. İnterneti aç, Bülent Arınç ile ilgili yorumlara bak. 100 yorumun tartışmasız 98-99’u aleyhindedir. Bu insanlar niye sevmiyorsa ben de onun için sevmiyorum. Benim hiçbir zaman kişisel bir düşmanlığım olmadı.”
Kaynak: Haber Merkezi
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.