Konya Büyükşehir Belediyesi’nin yaklaşık 220 milyon lira maliyetle şehre kazandırdığı Adana Çevre Yolu Sedirler Köprülü Kavşağı’nda alt geçitten sonra üstten de trafik akışı başladı.
Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Adana Çevre Yolu Sedirler Köprülü Kavşağı’nda alt geçitten sonra ve üstten de trafik akışı başladı.
KONYA'NIN ALT YAPISI GÜÇLENMEYE DEVAM EDİYOR
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ulaşım altyapısını güçlendirmek amacıyla Konya’yı yeni yollarla ve köprülü kavşaklarla donattıklarını söyledi. Adana Çevre Yolu Sedirler Köprülü Kavşağı’nda yürüttükleri çalışmaların tamamlandığını kaydeden Başkan Altay, köprülü kavşakta alt geçitten sonra üst kısımdan da trafik akışının başladığını açıkladı.
ŞEHİRDEKİ ULAŞIM SORUNUNA ETKİLİ ÇÖZÜM
Başkan Altay, tamamlanan bu önemli projenin şehirdeki ulaşım sorunlarına etkili bir çözüm sunacağını belirterek, “Sedirler Köprülü Kavşağımız, trafik akışını düzenleyerek hem şehrimizin çehresini değiştirecek hem de vatandaşlarımıza konforlu bir ulaşım deneyimi sunacak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Şehrimiz için hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
DEV PROJELER TEK TEK HAYATA GEÇİYOR
Şehir merkezide başlattıkları diğer ulaşım projelerinin de belirledikleri plan dahilinde sorunsuz şekilde devam ettiğini ifade eden Başkan Altay, Konya'nın daha modern ve etkili bir ulaşım ağına kavuşması için çalışmaların aralıksız sürdüğünü sözlerine ekledi. (Veli Şengül)


Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
İnsanlara ve insanlığa yararlı kim ne yaparsa Allah razı olsun.
Yüce Rabbimiz in gazabı iftira atan ve nankörlük edenlerin üzerine olsun inşaallah
2 senede bi seçim olsa konya köprüden geçilmez
Darısı ankara yolu il jandarma kavşağına
Yorum Yap
Büyükşehir, Avrupa Bisiklet Başkenti Konya’da anaokullarında bisiklet etkinlikleri başlattı
9. Konya İl Tanıtım Günleri'nde Meram rüzgarı
Konya'da 17. Altın Dokunuşlar Festivali'ne 184 bin 41 kişi akın etti
Konya'da akran dehşeti: 13 yaşındaki çocuk hastanelik oldu! "Baba tahliye" diye paylaşım yapıyor, adalet istiyoruz"
5 maçta galibiyet yok: Konyaspor Teknik Direktörü rekora yaklaşıyor
Umut Nayir, Konyaspor tarihine geçmeye hazırlanıyor
Kayserispor’un deplasman grafiği dikkat çekiyor
Ömer Tolga Güldibi yönetiminde Konyaspor ve Kayserispor’un maç karnesi
Konyaspor–Kayserispor maçları: Kazanan kim oldu?
Süper Lig’de 17. Hafta: Konyaspor ile Kayserispor karşı karşıya
Kepçenin vinçten düştüğü anlar kameraya yansıdı
Gözler üçüncü toplantıda! 2026 Asgari ücret ne kadar olacak?
Haber Ara