Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Leyla Şahin Usta: Sizin sayenizde başımızı yastığımıza rahatça koyabiliyoruz

Karatay Belediye, Türk Polis Teşkilatı’nın 177’nci kuruluş yıldönümü dolayısıyla, Karatay İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevli polis memurlarını iftarda buluşturdu. İftar programına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, ülkede güven ve huzurun teminatının emniyet olduğunun altını çizerdi.

Leyla Şahin Usta: Sizin sayenizde başımızı yastığımıza rahatça koyabiliyoruz
Karatay Belediyesi, Türk Polis Teşkilatı’nın 177’nci kuruluş yıldönümünde düzenlediği programla ilçede görev yapan polis memurlarını iftarda buluşturdu.
KARATAY EMNİYET MENSUPLARINA KUTLAMA ZİYARETLERİ
İftar programı öncesinde Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, ilçe teşkilat mensupları ile Karatay Belediyesi meclis üyeleri; Karatay İlçe Emniyet Müdürlüğü, Şehit Battal Yıldız Devriye Ekipler Amirliği ve Fatih Polis Merkezi Amirliği’ni ziyaret etti. 
Söz konusu merkezlerde görevli emniyet mensuplarıyla bir araya gelen ve polislerin haftasını kutlayan Leyla Şahin Usta, Başkan Hasan Kılca ve beraberindekiler; bir süre polis memurlarıyla bir süre sohbet ederek onların taleplerini dinledi. 
KARATAY BELEDİYESİ İLÇE EMNİYETİNİ İFTARDA BULUŞTURDU
Kutlama ziyaretlerinin ardından, Karatay Belediyesi tarafından Köprübaşı Şehit Azam Güdendede Polis Merkezi Amirliği’nde düzenlenen iftar programına geçildi. 
İftar programına Konya Valisi Vahdettin Özkan, Konya İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay İlçe Emniyet Müdürü Ali Çolak, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Karatay Belediye Başkan Yardımcıları, Karatay Belediye Meclis üyeleri, İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memurları ile şehit aileleri katıldı. 

SİZLER BİZİM GURUR KAYNAĞIMIZSINIZ
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, iftar öncesinde yaptığı konuşmada Türk Polis Teşkilatı’nın 177’nci kuruluş yıldönümünü kutladı. 

Başkan Hasan Kılca, “Gün içinde İlçe Emniyet Müdürlüğümüzü, Şehit Battal Yıldız Devriye Ekipler Amirliği ile Fatih Polis Merkezi Amirliği’ni ziyaret ederek emniyet mensuplarımızla bir araya geldik. Sizler bizim gurur kaynağımızsınız. Sizlerin bu gayretine ve fedakârlığına katkı sunmak amacıyla Karatay Belediyesi olarak ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz. Türk Polis Teşkilatı’mızın 177’nci kuruluş yıldönümünü tebrik ediyorum. Görevleri başında şehit olan polis kardeşlerimize Allah’tan rahmet; gazilerimize de uzun ve sağlıklı ömürler diliyorum. Bu vesileyle rabbimden hepimizi bayrama da ulaştırmasını temenni ediyorum” dedi. 

SİZİN SAYENİZDE BAŞIMIZI YASTIĞIMIZA RAHATÇA KOYABİLİYORUZ 
İftar programına katılan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta da konuşmasına Türk Polis Teşkilatı’nın 177’nci kuruluş yıldönümünü tebrik ederek başladı.  
Karatay Belediyesi’nin ev sahipliğinde emniyet mensuplarıyla aynı sofrada iftarlarını açmanın mutluluğunu yaşadıklarını aktaran Leyla Şahin Usta, şunları dile getirdi; “Bugün eğer ülkemizde güven ile huzur içerisinde yaşıyor ve geceleri yastığımıza başımızı rahatça koyabiliyorsak bu, siz emniyet personelimizin fedakâr gayreti sayesindedir. Teknoloji gelişmesine rağmen insanı insana emanet etmenin huzurunu yaşıyoruz ve birbirimize güvenin en kıymetli duygu olduğuna inanıyoruz. Canı pahasına ülkemizin güvenliği için emniyet teşkilatımızın tüm çalışanlarının emeklerine yüreklerine sağlık. Bu vesileyle Türk Polis Teşkilatı’nın 177’nci kuruluş yıldönümünü tebrik ediyorum.”

BÜYÜK KAHRAMANLIKLAR GÖSTEREN GÜZİDE BİR TEŞKİLATA SAHİBİZ
Konya İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümünde kendilerini ağırlayan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’ya teşekkür etti. 

Engin Dinç; “Birlik ve beraberliğimizin bir temsilcisi olan Ramazan ayının bu mübarek akşamında iftar sofralarına bizleri davet eden Karatay Belediye Başkanımız Sayın Hasan Kılca’ya çok teşekkür ediyorum. Emniyet teşkilatımız, 24 saat çalışan bir yapı. Terörle mücadelede, 15 Temmuz’da ve asayişte büyük kahramanlıklar gösteren ve bu uğurda birçok şehit ile gaziler veren güzide bir teşkilata sahibiz. Teşkilatımızın kuruluşunun 177’nci yıldönümünde bu şekilde hatırlanmak bizlere ayrı bir gurur ve onur verdi. Bu vesileyle bizleri aynı sofrada buluşturan Karatay Belediyemize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
KONYA’DA GÖREV YAPMAK ÇOK GÜZEL BİR DUYGU
“Konya’da yaşamak ve Konya’ya hizmet etmek çok güzel bir duygu” diyen Konya Valisi Vahdettin Özkan, Konya halkının şehrin huzur ile güvenine yaptığı katkılara dikkatleri çekti. 

Vali Özkan; “Bugün birkaç ailemizi ziyaret ettiğimizde gördük ki, Konya’daki huzur atmosferinin tabiri caizse manevi neferleri olarak her Konyalı, asayişe hizmet etmektedir. Konya’mızın teveccühüne mazhar olmuş Karatay Belediye Başkanımızın sağlıkta ve eğitimde olduğu gibi asayiş ile güvenlikte de Türk Polisimiz ve Jandarmamıza önemli destekler sağlamaktadır. İftar programını organize eden Karatay Belediye Başkanımız Hasan Kılca'ya çok teşekkür ediyorum. Yine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve şehrimizin milletvekili Leyla Şahin Usta’ya da polislerimizle beraber aynı atmosferi teneffüs ettikleri için çok teşekkür ediyorum. Polislerimizin huzurla ve güvenle vazifelerinin ifasını temenni ediyorum. Memleketimizin birliği ve bütünlüğü için vazifesi uğruna şahadet şerbetini içmiş bütün şehitlerimizi rahmetle anıyor; gazilerimize de sağlık sıhhat diliyorum. Biliyoruz ki huzur ve insan haklarının korunması için milletimizin iradesiyle oluşturulan kuralları uygulayan polislerimiz sayesinde asayiş sürekli sağlanacaktır. Bu duygularla Allah orucunuzu kabul etsin ve afiyet olsun diyorum” dedi. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 2
  • 1
  • 16
  • 7
  • 0
  • 8
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (2)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • Bıkkın Hatice
    2 yıl önce

    Meram polis karakoluna 300 m mesafede oturuyorum çalınmadık eşyamız kalmadı pencere sinekliklerimiz bile çalındı, Burada Sanayi işçileri psikletleri kitleyip işe gidiyor onların bile tekerini zincirini söküp çalıyorlar konya polisi buna dur deyin, Bu hırsızlıkları da küçümsemeyin biz bıktık,

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
  • Emekli polis
    2 yıl önce

    Ne guzel ,karatay belediyesi polisleri düsunup iftar vermiş..Bir de şu Feridiye Karakolunun ismini değistirseler,gecmiste inanclı insanlara iskence yapmasiyla nam salmış feridiye karakolunun ismini degistitip bir polis sehitimizin adinı verseler daha güzel olacak.Hepinizin polis gunü kutlu olsun canlar.

    • Cevapla
    • Begen (1)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English