Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Lal Pırlanta: Pırlanta Yüzüklerde Yeniliğin Adresi

Lal Pırlanta: Pırlanta Yüzüklerde Yeniliğin Adresi

 

Pırlanta yüzükler başta olmak üzere fark yaratan pırlanta tasarımların adresi olan Lal Pırlanta, hayatın her alanında kullanılabilecek tasarımları müşterileriyle buluşturan bir markadır. 20 yılı aşkın bir süredir mücevher sektöründe toptan mücevher satışında bulunan Lal Pırlanta, bir süre sonra mücevher tasarımına başlamıştır.

Pırlanta ve safir, zümrüt, yakut gibi özel taşları kullanarak tasarımlarda bulunan Lal Pırlanta, özel günlerde ve gündelik hayatın her alanında kullanılabilecek tasarımları sizlerle buluşturuyor. Sevdiklerinize ya da kendinize satın alacağınız pırlanta tasarımlar için Lal Pırlanta ürünlerini inceleyebilir, beğendiğiniz tasarımlara çok özel fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Göz Alıcı Tektaş Yüzükler ile Size Yakışana Sahip Olun

Tektaşlar, evliliklerin taçlandırılması için tercih edilen yüzük modellerinden bir tanesidir. Evlilik tekliflerinin vazgeçilmezleri arasında yer alan tektaş yüzükler, ışıltılı ve göz alıcı detaylarıyla kadınların ilgisini çekiyor. Sektördeki deneyim ve bilgi birikimini kullanarak tektaş yüzük tasarımında bulunan Lal Pırlanta, kadınların arzu ettikleri modellere erişim sağlamasını olanaklı hale getiriyor. Karat yapıları birbirinden farklı olan tektaşlar, farklı tarzlara hitap etme konusunda da oldukça başarılı. Sade ve şık bir görünüm isteyenler için çok daha incelikli tasarımlar bulunuyor. Gösterişli bir tarz isteyenler için pek çok taş ile hareketlilik kazanan modeller de bulunuyor.



Lal Pırlanta’da yer alan, pırlanta baget koleksiyonunu inceleyin.

Tarzınıza Uygun Yüzlerce Tasarım Sizlerle

Pırlanta tasarımlarda yenilikçi yaklaşımları benimseyen Lal Pırlanta, göz alıcı yüzlerce tasarımı sizlerle buluşturuyor. Benzersiz detaylara sahip pırlanta küpeler, pırlanta yüzükler, pırlanta bileklik ve gerdanlık ile setler arasından tercihte bulunabilirsiniz. Üstelik satın alacağınız her bir üründe ücretsiz kargo seçenekleri bulunuyor. Bunun yanı sıra 3D güvenli alışveriş seçenekleri üzerinden alışverişinizi güvenilir bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Geniş Ürün Kategorisi Arasından Seçim Yapın

Lal Pırlanta, geniş bir ürün kategorisine sahiptir. Pırlanta yüzük, kolye, küpe, bileklik başta olmak üzere sizlere sunulan kategoriler üzerinden tercihte bulunabilirsiniz. Her bir kategori aynı zamanda alt kategorilere ayrıldığından, tarzınıza hitap eden tasarımları bulmanız bir hayli kolay! Hayatın her alanında kullanabileceğiniz Lal Pırlanta tasarımlarından istediklerinizi tercih edebilir, yenilikçi tasarımlara çok özel fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Bir pırlantadan daha fazlası için Lal Pırlanta deneyiminden yararlanın!
 
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English