Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Kulu Kaymakamı Budan çocuklarla iftarda bir araya geldi

Konya’nın Kulu İlçe Kaymakamı Ali Edip Budan düzenlenen iftar programı ile yetim ve öksüz çocuklarla buluştu.

Kulu Kaymakamı Budan çocuklarla iftarda bir araya geldi
Kulu Kaymakamlığı ve Kızılay Kulu Temsilciliğince Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen iftar programı Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dua ile başladı. 

Açılan iftar sonrası Kızılay Kulu Temsilciliği Başkanı Ahmet Yıldız konuştu. Yıldız, " Ramazan-ı Şerifiniz mübarek olsun. Allah tuttuğunuz oruçlarınızı ve yapmış olduğunuz ibadetlerinizi kabul eylesin. Kızılay olarak böyle bir yemek programı düzenleyelim, içli dışlı olalım, sevgimizi saygımızı artıralım istedik. Sizler de teşrif ettiniz. Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz. Bizim her türlü faaliyetimizde çok değerli Kaymakamımızın emeği ve desteği çok. Bugün ise desteği daha fazla oldu. Huzurlarınızda kendilerine çok teşekkür ediyorum. Her faaliyetimizin mutlaka bir ucundan tutar. Kızılay olarak ne yapıyorsak Onursal Başkanımız olarak her zaman yanımızda gördük. Bunun için sayın Kaymakamımıza gönülden teşekkür ederim. Bu faaliyetlerimizin ecir sayılmasını niyaz ediyorum. Buraya gelen çocuklarımızın hepsini sayın Kaymakamımız giydirdi. Kendisi bizzat ilgilendi. İnşallah Allah yolunu açık eylesin. Daha yüksek yerlerde görmeyi nasip eylesin. Ben tekrardan hepinize teşriflerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum." dedi. 

Başkan Yıldız, Kızılay olarak yürütülen faaliyetler hakkında bilgilendirmelerde de bulundu. 
Kulu Kaymakamı Ali Edip Budan ise yaptığı konuşmada Ramazan ayının rahmetiyle bir araya gelmenin sevincini yaşadıklarını belirterek, " Bugün hep beraber iftar açtık. Ramazan'ın güzelliği ile bir araya gelelim istedik. Kızılayımız bir böyle bir organizasyon yapmayı  düşündüklerini bana iletti. Buna biz de seve seve mesai arkadaşlarımızla birlikte katılacağımızı ve aynı zamanda bize düşen bir katkı varsa sağlayacağımızı büyük bir mutlulukla ve memnuniyetle bildirdik. Şuan buradayız çocuklarımızın ve bizim de seveceği bir menü ile bu akşam iftarımızı açtık. Allah tuttuğumuz oruçlarımızı kabul eylesin. Bu günden daha güzel ve daha güzel bir gelecek sizlerin olsun. Allah devletimize zeval vermesin. Kızılayımıza ve diğer yardım faaliyetlerinde de maddi manevi anlamda destek sağlayan tüm vatandaşlarımıza Kızılay Onursal Başkanı olarak çok teşekkür ediyorum. " ifadelerini kullandı. 

Düzenlenen iftar programında çorba, Hamburger ve patates kızartması sonrası çocuklara çikolatalı pasta ikramında bulunularak Ramazan Bayramı öncesi Bayram harçlıkları da  verildi. 

Programın sonunda 6 yaşındaki bedensel engelli olan Muhammet Fatih'e Kızılay ve hayırsevelerin desteği ile alınan hediye akülü tekerlekli sandalye takdim edildi.  

Düzenlenen programa, Kulu Kaymakamı Ali Edip Budan, Kulu Cumhuriyet Savcıları Olgu Can Mutlu, Fatih Tan, Cemil İnanç, Kulu İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Ahmet Kılıç, İlçe Emniyet Müdürü Saffet Yıldırım, Kızılay Kulu Temsilciliği Başkanı Ahmet Yıldız, kurum amirleri, yetim çocuklar, aileleri, yakınları ve üniversite öğrencilerinden oluşan Kızılay gönüllüleri katıldı.

Ertan Özkök/Kulu

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 3
  • 1
  • 2
  • 2
  • 2
  • 2
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (1)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • O
    öğretmen
    2 yıl önce

    bayram hoca geçti ordan

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English