DOLAR : 42,96₺
EURO : 50,55₺
STERLİN : 58,14₺
GRAM : 6.263,01₺
ÇEYREK : 10.289,12₺
CUMHURİYET : 40.827,99₺
Güncel

Kulu’da yeni hükümet konağı inşaat çalışmaları devam ediyor

Eklenme: 16.12.2020 - 12:04

Konya'nın Kulu ilçesinde yeni hükümet konağının inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Kulu’da yeni hükümet konağı inşaat çalışmaları devam ediyor
Reklam alanı
Kulu ilçesinde projenin Kaymakamlık tarafından ve ihalesi Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından geçtiğimiz aylarda yapılan ve yapımına başlanan yeni binanın inşaat çalışmaları sürüyor. İnşaatın şuana kadar bodrum, zemin kat beton çalışmaları tamamlandı.

Kulu Kaymakamı Ali Edip Budan koordinesinde yürütülen yeni hükümet konağı binası 7,5 dönümlük bir arazi ve 4600 metrekare inşaat alanı üzerine konuşlandırıldı. Yeni binada ise Kulu Kaymakamlığı başta olmak üzere İlçe Tapu Müdürlüğü, İlçe Nüfus Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma- Dayanışma Vakfı, Kadastro Müdürlüğü, İlçe Vergi Dairesi Müdürlüğü ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Kulu İlçe Müdürlüğü yer alacak. 

Ertan Özkök/Kulu

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 4
❤️ 0
😊 0
😡 1
👎 0
😂 2
😢 0
😲 0
Toplam 7 tepki

Yorumlar

  • Kirkkuyulu 1834 gün önce

    Ilcemize ve Karsiyaka mahallesine hayirli.olsun

Yorum Yap