DOLAR : 42,97₺
EURO : 50,53₺
STERLİN : 58,11₺
GRAM : 6.282,84₺
ÇEYREK : 10.321,68₺
CUMHURİYET : 40.957,42₺
Güncel

Kübra Anbar son yolculuğuna uğurlandı

Eklenme: 11.03.2022 - 17:00

Konya basınının emektarlarından, Konya’nın sevilen gazetecilerinden Ferit Hepokur’un annesi Kübra Anbar 89 yaşında hayata veda etti.

Kübra Anbar son yolculuğuna uğurlandı
Reklam alanı
İlerlemiş yaşına rağmen evinde tedavi gören Kübra Anbar’ın cenazesi ikindi namazına müteakip Hacıveyis Camiine getirildi.
Anbar’ın naaşı burada alınan helallik ve kılınan cenaze namazının ardından dualarla Üçler Mezarlığında toprağa verildi.
Cenaze törenine Cumhurbaşkanlığı İletişim Konya İl Müdürü Tuncay Karabulut, Karatay Belediye Başkan Yardımcısı Osman Ciger, Karatay Belediyesi Basın ve Yayın Müdürü Kemalettin Nokta, Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanvekili Lokman Koyuncu, KONTV Genel Yayın Yönetmeni Yaşar Toy, Konya Mobilyacılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Günbaş, Konya basınından çok sayıda gazeteci ve Hepokur ailesinin sevenleri katıldı.


Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 0
😢 2
😲 0
Toplam 2 tepki

Yorum Yap