DOLAR : 42,90₺
EURO : 50,23₺
STERLİN : 57,47₺
GRAM : 6.061,07₺
ÇEYREK : 9.959,35₺
CUMHURİYET : 39.516,95₺
Güncel

KTÜN Rektörü Prof. Dr. Çelik, özel öğrencilere özel bir kıymet veriyoruz

Eklenme: 29.05.2024 - 13:37

Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN), Karatay Özel Eğitim Meslek Okulu öğrenci ve öğretmenlerine ev sahipliği yaptı. Karatay Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencileri tarafından seslendirilen Yeşilçam müzikleriyle kulakların pası silinirken öğrencilerin Pul Sergisi’de beğeniye çıktı.

KTÜN Rektörü Prof. Dr. Çelik, özel öğrencilere özel bir kıymet veriyoruz
Reklam alanı

Etkinliğe KTÜN Rektörü Prof. Dr. Osman Nuri Çelik’in yanı sıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Deveci, Genel Sekreter Kamil Gök ile KTÜN’ün akademik ve idari personeli katıldı. Etkinlikte ayrıca Karatay Özel Eğitim Meslek Okulu Müdürü Mustafa Durlanık ve eğitimciler de yer aldı. 

KTÜN Gelişim Yerleşkesi Konferans Salonu’nda müzik dinletisiyle başlayan etkinlik daha sonra Rektörlük binası girişindeki sergi incelemesi ile devam etti. 

“BURADA OLMANIZ BİZİ MUTLU EDİYOR”
İlk olarak konferans salonunda öğrencilerden oluşan koronun Yeşilçam müziklerini seslendirdiği etkinliğin başlangıcında konuşan KTÜN Rektörü Prof. Dr. Çelik, özel öğrencilere özel bir kıymet verdiklerini belitti. “Karatay Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencilerini ve eğitimcilerini üniversitemizde ağırlamaktan gurur duyuyorum.” diyen Rektör Çelik, programda emeği geçenlere teşekkür etti. 

“KTÜN BİZE, ÖZEL BİR İLGİ GÖSTERDİ”
Daha sonra kürsüye gelen Okul Müdürü Mustafa Durlanık, Rektör Çelik başta olmak üzere KTÜN’ün akademik ve idari personeli tarafından yakın alaka ile karşılandıklarını ifade ederek, “Üniversitenin yakın bir tarihten KTÜN ismiyle kurulmasına rağmen bölgemizin önde gelen üniversitelerinden olmayı başarmış bir üniversitede bulunuyoruz. Bize verdikleri destek için teşekkür ederiz, başarılarının devamını dileriz.” dedi.

Daha sonra öğrencilerin seslendirdiği müzik dinletisinin gerçekleştiği etkinlik KTÜN Sanat Galerisinde bulunan serginin gezilmesiyle devam etti. Öğrencilerin el emeği hazırladığı tablo ve diğer ürünleri inceleyen Rektör Çelik ve beraberindekiler burada bir de hatıra fotoğrafı çektirdi. Sergi gezisinin sonrasında öğrenciler, Rektör Çelik’e kendi yaptıkları, üzerinde semazen görseli olan tablo hediye ettiler. 

 


Kaynak: Haber Merkezi

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 0 tepki

Yorum Yap