Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

KTO Karataylı İslam İktisadi ve Finans Bölümü öğrencileri gururlandırmaya devam ediyor

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi ve Universitas Indonesia, Universitas Airlangga, Universitas Muhammadiyyah Yogyakarta, Universitas Sains İslam Malaysia üniversitelerinin iş birliğinde organize edilen Birinci Uluslararası İslami Finans Olimpiyatları ve Uluslararası Yaz Okulu Programında, KTO Karatay Üniversitesi İslam İktisadı ve Finans Bölümü öğrencileri büyük başarılara imza attı.

KTO Karataylı İslam İktisadi ve Finans Bölümü öğrencileri gururlandırmaya devam ediyor
Birinci Uluslararası İslami Finans Olimpiyatları ve Uluslararası Yaz Okulu Programında KTO Karatay Üniversitesi İslam İktisadı ve Finans Bölümü öğrencileri, 3 kategoriden oluşan yarışmalarda büyük bir başarı elde etti. Endonezya’da bulunan KTO Karataylı İslam İktisadı ve Finans Bölümü öğrencileri, münazara kategorisinde 3., muamelat interaktif oyununda ise 5 üniversite arasında 1. olarak altın madalya sahibi oldu. Rana Kübra Gümüş, Halime Nur Öztekin, Yunus Emre Ertaş, Şevki Dutar ve Zeynep Eraslan'dan oluşan KTO Karatay IIFO takımı, muamelat interaktif oyunu kategorisinde ise takım şampiyonluğu kazandı.

“İslam İktisadı ve Finans Bölümü Öğrencilerimizin Uluslararası Başarıları Gurur Kaynağımız”
Öğrencilere yarışlar esnasında İslam İktisadı ve Finans Bölümü akademisyenlerinden Doç. Dr. Kamola Bayram ve Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Ergun eşlik etti. Elde edilen başarılardan büyük gurur duyduklarını dile getiren Ergun; “Öğrencilerimizin uluslararası alanda sergiledikleri başarılardan büyük bir memnuniyet ve gurur duyuyoruz. Öğrencilerimizin bu başarıları sadece edindikleri teorik bilgilerle sınırlı kalmadığının, uygulamada da ne denli başarılı olduklarının göstergesidir. Bu tür uluslararası projeler ve etkinlikler, öğrencilerimizin küresel düzeyde rekabet edebilme becerilerini geliştirirken, farklı kültürlerden gelen akademisyenler ve öğrencilerle etkileşim kurmalarına da olanak tanıyor. Bizi gururlandıran öğrencilerimizi tebrik ediyor, gelecekte de uluslararası etkinliklerde üniversitemizi ve ülkemizi başarıyla temsil etmelerini diliyorum” ifadelerine yer verdi.(Veli Şengül)
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English