DOLAR : 42,73₺
EURO : 50,09₺
STERLİN : 57,20₺
GRAM : 5.946,32₺
ÇEYREK : 9.760,93₺
CUMHURİYET : 38.728,09₺
Güncel

KPSS'deki usulsüzlük soruşturması

Eklenme: 15.06.2015 - 15:00

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında 21 kişi gözaltına alındı Soruşturmanın, sınav sorularını organize şekilde ele geçirdikleri öne sürülen, KPSS'de tam veya tama yakın puan alan öğretmen ve memurlara yönelik olduğu öğrenildi

Reklam alanı
ANKARA (AA) - Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca 2010 KPSS'deki usulsüzlük iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, soruları organize şekilde ele geçirerek, sınavda tam veya tama yakın puan aldıkları ileri sürülen 21 şüpheli, Ankara ve İstanbul'da yakalandı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Ankara ve İstanbul'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda, aralarında Milli Eğitim Bakanlığına bağlı öğretmenler ve TRT çalışanlarının da bulunduğu 23 şüpheliden 21'i gözaltına alındı, 2 şüpheli ise aranıyor.

Emniyetteki işlemleri süren şüphelilerin, organize şekilde soruları ele geçirerek, 2010 KPSS'deki genel kültür ve genel yetenek testlerinden tam veya tama yakın puan aldıkları iddia edildi.


Kaynak: AA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 0 tepki

Yorum Yap