Son Dakika Haberler

Konyaspor, Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu’nun 27. haftasında Alanyaspor’a konuk olacak.

Konyaspor’un rakibi, Alanyaspor
Topladığı 49 puanla puan cetveline 2. sırada yer alan yeşil-beyazlılar, 40 puanla 7. sırada bulunan rakibi karşısında puan mücadelesi verecek. 27 Şubat Pazar günü Alanya Bahçeşehir Okulları Stadyumu’nda oynanacak zorlu karşılaşma, saat 16.00’da başlayacak.

Düdük Volkan Bayarslan’da
Alanyaspor ile Konyaspor arasında oynanacak zorlu karşılaşmayı İstanbul bölgesi hakemlerinden Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan’ın yardımcılıklarını Serkan Ok ve Özgür Ertem üstlenecek. Abdullah Buğra Taşkınsoy ise müsabakada dördüncü hakem olarak görev yapacak.

Konyaspor’da tek eksik amir
Konyaspor’un Boşnak orta saha oyuncusu Amir Hadziahmedovic, Başakşehir ile oynanan erteleme maçında gördüğü sarı kart neticesinde Alanyaspor maçında cezalı duruma düştü. Öte yandan kart cezasını tamamlayan stoper Abdülkerim Bardakcı ise bu maçta forma giyebilecek.

5 isim kart sınırında
Yeşil-beyazlılarda orta saha oyuncularından Soner Dikmen, sol kanat Zymer Bytyqi ve forvet Sokol Cikalleshi kart sınırında yer alıyor. Alanyaspor takımında da orta saha oyuncuları João Novais ve Efkan Bekiroğlu da kart sınırında yer alıyor.

Alanyaspor ile 12. randevu
Konyaspor, Alanyaspor ile 12. randevusuna çıkacak. Yeşil-beyazlılar Akdeniz ekibiyle Süper Lig nezdine 11 maçta karşı karşıya gelirken, bu maçlarda 5 galibiyet, 1 beraberlik 5 mağlubiyet aldı. Anadolu Kartalı bu süreçte 18 kez gol sevinci yaşarken, kalesinde ise 16 gol gördü. 

Alanya’da 5. maç
Konyaspor, Süper Lig nezdinde Alanyaspor’a 4 kez konuk oldu. Anadolu Kartalı bu maçlarda 4 galibiyet ve 2 mağlubiyetle sahadan ayrıldı. Yeşil-beyazlılar bu süreçte rakibine 10 gol atarken, Alanyaspor ise buna 8 golle yanıt verdi. İki takım arasında Alanya’da oynanan maçlarda beraberlik çıkmaması da dikkatlerden kaçmadı.

Hakem Bayarslan, Konyaspor’a uğurlu geliyor
Konyaspor, deplasmanda oynayacağı Alanyaspor maçının hakemi olan Volkan Bayarslan nezaretinde 15 maça çıktı. Anadolu Kartalı bu süreçte 5 galibiyet, 8 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde etti. Yeşil-beyazlılar Bayarslan’ın elinden 26 kez sarı kartla cezalandırıldı. Öte yandan Konyaspor, Volkan Bayarslan’ın en fazla maçlarını yönettiği 5. takım konumunda bulunuyor.

Alanyaspor, Bayarslan ile 11. maçında
Alanyaspor, Konyaspor maçının hakemi olan Volkan Bayarslan ile 11. maçına çıkacak. Akdeniz ekibi arda kalan 10 maçlık serüvende 7 galibiyet, 3 mağlubiyetle sahadan ayrıldı. Alanyaspor Bayarslan’ın elinden 19 kez sarı, 1 kez de kırmızı kartla cezalandırıldı.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 5
  • 3
  • 4
  • 4
  • 2
  • 3
  • 2
  • 2
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English