Son Dakika Haberler

Geçtiğimiz günlerde altyapıdan 2 genç oyuncuyu A takıma kazandıran Konyaspor, oyuncu tarama konusunda büyük bir projeye imza attı. Yeşil-beyazlılar Meram Belediyesi, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Meram İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte Mega İlkokullar Arası Futbol Turnuvası düzenledi.

Konyaspor’dan dev proje!

Ekonomik olarak zor günler geçiren ve altyapıdan daha fazla oyuncu çıkartmak için kolları sıvayan Konyaspor, büyük bir projeye imza attı. Anadolu Kartalı; Meram Belediyesi, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Meram İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte futbol turnuvası düzenledi. Konya’nın merkez Meram ilçesinde yer alan 30 okuldan onlarca minik, Mega İlkokullar Arası Futbol Turnuvası’nda ter döktü. Şehit Süleyman Ballan Sahası’nda düzenlenen turnuvadaki tüm maçları, Konyaspor Akademisi’nden antrenörler de takip etti. 

 

“Bu turnuvayı geleneksel hale getireceğiz”
Turnuvanın son gününde konuşan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, bu organizasyonu geleneksel hale getirmek istediklerini söyledi. Kavuş, “Çok güzel, çok heyecanlı ve motive edici bir turnuvayı geride bıraktık. İşin içinde spor olunca böyle oluyor. Bir de çocuklarımızla beraber olunca daha keyifli oluyor. İlçemizden 30’a yakın okulun katıldığı bir turnuva oldu. İşin içinde Meram Belediye’miz var, Milli Eğitim Müdürlüğü’müz var, Gençlik Spor İl Müdürlüğü’müz var ve bu işin fikir babası olan Konyaspor’umuz var. Altyapıdan yetkili arkadaşlar maçların tamamını izlediler. Çocukların arasında notlar alındı. Yaklaşık 20 çocuğumuz not edildi. Gerçekten hem öğrenciler açısında hem de öğretmenlerimiz açısından güzel bir turnuvayı tamamlamış olduk. İnşallah bu turnuvayı geleneksel hale getirmek istiyoruz. Her yıl bu ve buna benzer etkinlikler yapmaya devam edeceğiz” dedi.

“Burayı oyuncu fabrikası olarak görüyoruz”
Turnuvanın final gününü yerinde takip eden Konyaspor Başkan Yardımcısı Mehmet Eryılmaz, okulların futbolcu fabrikası olduğunu söyledi. Kontv’ye özel olarak konuşan Eryılmaz, “Çok güzel bir organizasyon oldu. Ben burayı Konya’nın en büyük fabrikası olarak görüyorum. Buraya önem verilmesi lazım… Gerçekten bu organizasyonların çok sık şekilde tekrarlanması gerekiyor. Düzenleyenlerin ellerine sağlık… Çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“Altyapıya gereken önemi vereceğiz”
Konyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Osman Baharoğlu ise, altyapıya gereken önemi vereceklerini dile getirdi. Baharoğlu, “Altyapı bizim için çok önemli. Bununla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Bu çocuklar bizim geleceğimiz. İnşallah buralardan çıkacak yıldızlarla Konyaspor’umuzun geleceğini hazırlayacağız” ifadelerini kullandı.

“Bu organizasyonu, Selçuklu’da da planlıyoruz”
Konyaspor Gençlik Geliştirme ve Program Teknik Sorumlusu Hakan Ünal, organizasyonu her geçen gün daha da büyüterek devam ettireceklerini söyledi. Ünal, “Çok güzel bir organizasyon oldu. Bizimle ilgili olan kısmı oyuncu seçme kısmıydı. Biz de bunu yaptık. Bu organizasyonu bahar ayında Selçuklu’da da organize etmeyi düşünüyoruz. Zaten bütün okulları tarıyoruz. Bu bizim için daha düzenli oldu. Oyuncu bulmada bizlere çok büyük katkı sağlıyor. Gelecek Konya’da, Konyasporlu oyuncularda. İnşallah Konyasporlu oyuncuları Konyaspor’a kazandırmaya devam edeceğiz. Genç oyuncularımız yavaş yavaş A takıma yükseliyor. Konya’dan da oyuncu çıkacağını göstermiş oluyoruz. İnşallah bizlere güvensinler, altyapıya güvensinler. Gelecek bizlerde” dedi. (Hasan Yıldırım)

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English