Avrupa kupalarında play-off mücadelesi verecek takımların talebi üzerine, Süper Lig’in 3. haftasındaki bazı maçlar TFF tarafından ertelendi. Konyaspor – Beşiktaş karşılaşması da ileri bir tarihe alındı.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Avrupa kupalarında play-off turuna katılacak takımların Süper Lig 3. hafta maçlarını erteleme kararı aldı. Yoğun fikstür nedeniyle yapılan yazılı başvurular üzerine, bazı karşılaşmalar ileri bir tarihe alındı.
Bu karar doğrultusunda, Trendyol Süper Lig’in 3. haftasında oynanması planlanan Tümosan Konyaspor – Beşiktaş maçı ertelendi. Aynı şekilde Çaykur Rizespor – RAMS Başakşehir FK ve Samsunspor – Kasımpaşa karşılaşmaları da takvimden çıkarıldı.
Yeni maç tarihleri, TFF tarafından önümüzdeki günlerde duyurulacak.
Kaynak: Haber Merkezi
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Bu nasıl profosyenellik, erteleme de nereden çıkıyor. Avrupalı liglerinde neden ertelenmiyor? Transfer zamanı dünyanın parasını alıp çalızmazsan erteleme istersin.
Yorum Yap
Konya'da feci kaza! O anlar kamerada
Göz Çevresi Botoksu Fiyatları Neye Göre Değişir?
İran Dışişleri Bakanı Erakçi, Trump'ın anlaşma çağrısına yanıt verdi
Fitch, bazı Türk bankalarının kredi notu görünümlerini yükseltti
Anadolu Kartallı Görme Engelliler Spor Kulübü Denizli'de zirvede
Özbekistan Cumhurbaşkanı Mirziyoyev Türkiye'ye gelecek
Fed faiz kararını açıkladı
Voleybol takımlarımızın Milletler Ligi'ndeki grupları belli oldu
Konyaspor'a Burkina Fasolu stoper
İŞKUR Gençlik Programı ile Konya'daki öğrenciler hem okuyor hem kazanıyor
Konya'da TIR otomobile çarptı: 2 yaralı
Rusya Devlet Başkanı Putin ve Suriye Cumhurbaşkanı Şara Moskova'da görüştü