Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı Halkapınar ilçesinde çobanlık yapan ve resim yeteneğiyle dikkat çeken 13 yaşındaki Fahri Tezcan’a resim malzemeleri hediye ederek jest yaptı.
Reklam alanı
Merada koyun otlatırken resim çizen 13 yaşındaki Fahri Tezcan’ın sosyal medya hesaplarında fotoğraflarının paylaşılmasının ardından Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı küçük çobanla iletişime geçmeleri için sosyal medya ekibine talimat verdi. Başkan Pekyatırmacı, resim yeteneğini artırabilmesi için Fahri’ye şövale, resim defteri, boya seti ve kişisel gelişimini sağlayabileceği satranç, denge oyunu gibi hediyeler gönderdi.
Halkapınar ilçesinde ikamet eden Fahri’ye hediyeleri belediye ekipleri tarafından verildi. Küçük Fahrinin hediyeleri gördüğünde yaşadığı mutluluk ise gözlerden kaçmadı. Hediyelerini ve şövalesini alan Fahri ise Belediye Başkanı Pekyatırmacı’ya daha önce çizdiği resmi hediye etti.
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ise Fahri’nin kendisine teşekkür mahiyetinde gönderdiği resme, paylaştığı videoyla teşekkür ederek; “Koyun otlatırken resim çizen Halkapınarlı Fahrimize hediyelerimizi ulaştırdık. Yeteneğini daha da geliştirmeni diliyorum Fahri.. Bu arada benim için çizdiğin resim için ayrıca teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
“Fahri gibi yetenekli çocuklarımızı gördükçe geleceğe olan umudumuz artıyor”
Selçuklu Belediyesi olarak gençlerin ve çocuklarının yeteneklerinin artırılması ve geleceğe daha güvenle hazırlanmaları için her zaman destek olduklarını belirten Başkan Pekyatırmacı, “Fahri’nin koyunlarını otlatırken çizdiği koyun resimlerini oldukça güzel ve yeteneğini yansıtır durumda. Bizler de 13 yaşındaki kardeşimizin yeteneğini artırması için kendisine boya seti, şövale, resim defteri gibi materyallerin içinde bulunduğu bir hediye hazırladık ve gönderdik. Fahrinin hediyelerini aldığındaki mutluluğunun yeteneğine de yansıyacağına şüphemiz yoktur. Fahri gibi yetenekli çocuklarımızı gördükçe geleceğe olan umudumuz artıyor. Bunun bir örnek teşkil edeceğini düşünüyorum ve imkansızlıklar içinde yeteneğini keşfedeceğimiz nice çocuklarımızın olduğunu düşünüyorum.Fahri kardeşimizin bana gönderdiği hediye için de kendisine teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Halkapınar ilçesinde ikamet eden Fahri’ye hediyeleri belediye ekipleri tarafından verildi. Küçük Fahrinin hediyeleri gördüğünde yaşadığı mutluluk ise gözlerden kaçmadı. Hediyelerini ve şövalesini alan Fahri ise Belediye Başkanı Pekyatırmacı’ya daha önce çizdiği resmi hediye etti.
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ise Fahri’nin kendisine teşekkür mahiyetinde gönderdiği resme, paylaştığı videoyla teşekkür ederek; “Koyun otlatırken resim çizen Halkapınarlı Fahrimize hediyelerimizi ulaştırdık. Yeteneğini daha da geliştirmeni diliyorum Fahri.. Bu arada benim için çizdiğin resim için ayrıca teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
“Fahri gibi yetenekli çocuklarımızı gördükçe geleceğe olan umudumuz artıyor”Selçuklu Belediyesi olarak gençlerin ve çocuklarının yeteneklerinin artırılması ve geleceğe daha güvenle hazırlanmaları için her zaman destek olduklarını belirten Başkan Pekyatırmacı, “Fahri’nin koyunlarını otlatırken çizdiği koyun resimlerini oldukça güzel ve yeteneğini yansıtır durumda. Bizler de 13 yaşındaki kardeşimizin yeteneğini artırması için kendisine boya seti, şövale, resim defteri gibi materyallerin içinde bulunduğu bir hediye hazırladık ve gönderdik. Fahrinin hediyelerini aldığındaki mutluluğunun yeteneğine de yansıyacağına şüphemiz yoktur. Fahri gibi yetenekli çocuklarımızı gördükçe geleceğe olan umudumuz artıyor. Bunun bir örnek teşkil edeceğini düşünüyorum ve imkansızlıklar içinde yeteneğini keşfedeceğimiz nice çocuklarımızın olduğunu düşünüyorum.Fahri kardeşimizin bana gönderdiği hediye için de kendisine teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Kaynak:
Reklam alanı
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları
Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya
bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.
⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!
👏
56
❤️
0
😊
4
😡
4
👎
5
😂
18
😢
3
😲
3
Toplam 93 tepki
üç beş kırtasiye malzemesi için koskoca belediyenin haber olmasına çok üzüldüm.böyle şeyler gizli yapılır.çocuğun gururunuda düşünmek lazım.
Mustafa koçum biraz turk töresi ogren. Dizilerden öğrenirsen olacagin senin gibi tiplerdir
Senn gizliden gönder o zaman koçum, gönderene de karalama yapma sakın
Hay doğu dağına bıkmadın mı kardeşim ya doğu dağı doğu dağı gına geldi artık
başkan bey 20 yıla yakındır imarlı olan doğu dağı parsellerine su elektrik yol altyapı getirsenizde bizede jest yapsanız olmazmı.ama nerdeeeee.belediyenin öncelikli işlerine ağırlık vermeniz gerekmiyormu diyecem ama geç kalmadınızmı. seçim gelir inşallah bi an önce
Ellerine saglik guzel.cocuk...Hayallerini doktugun resim kagitlari birgun gercegin olsun..
Yorum Yap
Büyükşehir, Avrupa Bisiklet Başkenti Konya’da anaokullarında bisiklet etkinlikleri başlattı
9. Konya İl Tanıtım Günleri'nde Meram rüzgarı
Konya'da 17. Altın Dokunuşlar Festivali'ne 184 bin 41 kişi akın etti
Konya'da akran dehşeti: 13 yaşındaki çocuk hastanelik oldu! "Baba tahliye" diye paylaşım yapıyor, adalet istiyoruz"
5 maçta galibiyet yok: Konyaspor Teknik Direktörü rekora yaklaşıyor
Umut Nayir, Konyaspor tarihine geçmeye hazırlanıyor
Kayserispor’un deplasman grafiği dikkat çekiyor
Ömer Tolga Güldibi yönetiminde Konyaspor ve Kayserispor’un maç karnesi
Konyaspor–Kayserispor maçları: Kazanan kim oldu?
Süper Lig’de 17. Hafta: Konyaspor ile Kayserispor karşı karşıya
Kepçenin vinçten düştüğü anlar kameraya yansıdı
Gözler üçüncü toplantıda! 2026 Asgari ücret ne kadar olacak?
Haber Ara