Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

​KONYAGİAD Başkanı Korkmaz:28 Mayıs'ta kazanan güçlü Türkiye olmuştur

Konya İş İnsanları Derneği (KONYAGİAD) Başkanı Gülvezir Korkmaz, ikinci tur oylamada vatandaşların teveccühüne bir kez daha mazhar olarak yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik ederek Türkiye Yüzyılı'nın hayırlı olmasını diledi.

​KONYAGİAD Başkanı Korkmaz:28 Mayıs’ta kazanan güçlü Türkiye olmuştur
Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu (TÜGİK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Konya Genç İş İnsanları Derneği (KONYAGİAD) Başkanı Gülvezir Korkmaz, yaptığı açıklamada 28 Mayıs Pazar günü yapılan ikinci tur seçimde yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik etti. Vatandaşların büyük bir katılımla sandık başına giderek demokratik olgunluk içinde tercihini yaptığını ve Türkiye'nin tüm dünyaya adeta bir demokrasi dersi verdiğini ifade eden Korkmaz, sonucun Türkiye'ye ve Türk milletine hayırlı olması temennisini dile getirdi. Korkmaz "Aziz milletimiz tercihini güvenden, istikrardan, istihdamdan, üretimden ve büyümeden yana kullanmıştır. Bu seçimlerin Türkiye Yüzyılı'na açılan pencere bakımından da çok önemli bir yeri olduğunu hepimiz biliyoruz. Türk seçmeni Cumhuriyetimizin 100. yılında demokrasiye olan sarsılmaz bağlılığını bir kez daha ortaya koyarak Büyük Türkiye hedefi yolunda emin adımlarla yürüme kararlılığını bir kez daha göstermiştir." dedi.

Türkiye'nin yeni süreçte en önemli gündem maddelerinden birinin de ekonomi olacağına işaret eden Korkmaz, "ekonomik, toplumsal ve sosyal refaha katkı sağlamak için üretimimiz ve ihracatımızdaki yükselişin devam etmesi gerekiyor. İş dünyası olarak katma değer üretmeye, yatırım yapmaya ve yeni istihdam alanları oluşturmaya devam edeceğiz. Ülkemizin yarınları için tüm gücümüzle çalışacağız. 28 Mayıs'ta kazanan milletimiz ve güçlü Türkiye olmuştur. Türkiye Yüzyılı'nın hayırlı olmasını diliyorum. Bugüne kadar gecesini gündüzüne katarak vatanı ve milleti için durmadan yorulmadan çalışan, unutulmaz hizmetlerin altına imza atan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı bir kez daha gönülden tebrik ediyorum. Ayrıca 14 Mayıs genel seçiminde parlamentoya girmeye hak kazanan milletvekillerini de kutluyor, yeni yasama döneminin hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 1
  • 1
  • 0
  • 1
  • 1
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English