DOLAR : 45,598₺
EURO : 52,923₺
STERLİN : 61,366₺
GRAM : 6.606₺
ÇEYREK : 10.855₺
CUMHURİYET : 42.759₺
GREMSE : 106.898₺
Güncel

Konya'ya modern itfaiye binası kazandırılacak!

Eklenme: 11.04.2026 - 20:09 Güncelleme: 11.04.2026 - 20:21

Konya'nın Kulu ilçesi Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan yeni itfaiye binasıyla modern ve güçlü bir hizmet altyapısına kavuşuyor.

Konya'ya modern itfaiye binası kazandırılacak!
Reklam alanı

Kulu'da toplam 2.500 metrekarelik alan üzerinde inşa edilen ve 700 metrekare kapalı alana sahip olacak şekilde projelendirilen yeni itfaiye binası, 4 araçlık kapasitesiyle hizmet verecek.
MODERN İTFAİYE BİNASI KAZANDIRILACAK 
Modern yapısıyla dikkat çeken proje, Kulu’da acil müdahale hizmetlerinin daha hızlı ve etkin şekilde yürütülmesine katkı sağlayacak.YAPIMI DEVAM EDİYOR
Kulu Belediye Başkanı Abdurrahim Sertdemir, Belediye Baskan Yardımcısı Mehmet Ali Baran ve birim müdürleri ile birlikte yapımı devam eden itfaiye binasında incelemelerde bulundu. İncelemelerde Kulu İtfaiye Amiri Yunus Karayazı da yer alarak çalışmalar hakkında bilgi verdi.(Ertan Özkök) 


Kaynak: Haber Merkezi

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 1
👎 2
😂 1
😢 0
😲 0
Toplam 4 tepki

Yorumlar

  • Yav he he:)) 39 gün önce

    Yorum yaparak kelimeleri ziyan etmek istemiyorum.

Yorum Yap