Konya Büyükşehir Belediyesi, Adliye–Şehir Hastanesi–Stadyum Tramvay Hattı projesinde kenar tretuvar çalışmalarına başladı. Başkan Uğur İbrahim Altay, ulaşımı rahatlatacak projede adım adım ilerlediklerini belirtti.
Konya Büyükşehir Belediyesi, kent içi ulaşımı daha konforlu hale getirecek Adliye–Şehir Hastanesi–Stadyum Tramvay Hattı projesinde önemli bir ilerleme katetti.
TRAMVAY HATTINDA YENİ GELİŞME!
Projeye büyük önem verdiklerini ifade eden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda hattın kenar tretuvar çalışmalarına başlandığını duyurdu.
Projeyi Konya’nın geleceği açısından stratejik bir yatırım olarak değerlendiren Başkan Altay, şunları söyledi:“Hazırladığımız iş planı doğrultusunda her adımı titizlikle hayata geçiriyoruz. Adliye–Şehir Hastanesi–Stadyum Tramvay Hattı’nın yapımında kenar tretuvar çalışmalarını başlattık. Bu projenin her aşamasında şehrimize değer katacak bir iş ortaya koymak için yoğun şekilde çalışıyoruz.”
KONYA'YA DEĞER KATACAK
Adliye, Şehir Hastanesi ve Stadyum güzergâhını birbirine bağlayacak olan yeni tramvay hattı tamamlandığında, şehir içi ulaşımda önemli bir rahatlama sağlayacak.(Veli Şengül)
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Abi adamlar daha ne yapacak türkiyede 5.6.yız adamlar çalışıyor dutturmuşsunuz metro diye metronun parasına tranvay la donatırsınız konyayı
Yok başkasından farkımız İstanbul İzmir Ankara'dan farkı varmı.
Eski garajı kapatıyorsunuz herkesi mağdur edeceksiniz hakkım helal değil
Peki ne zaman icat edilecek metro acaba. Yazık Konya ya. Admin lütfen yayınla kardeşim bende konyalı ve Reis ciyimm.
Çooook geç kalmış bir çalışmayı ve ulaşım çözümünü bugün büyük bir başarı gibi göstermek yerine keşke mahcubiyet duymak veya Konyalıdan özür dilenseydi. Maalesef bu olmuyor ve 30 yıl önce yapılan tramvay hattını geliştiremeyen Konya büyükşehir, 30 yıl önce tranwayı olmayan şehirlerin bugünkü metro ve tramvay ağını düşünüp kendi ni hesaba çekse çok anlamlı olur. Konmalı artıkbunu biliyor .
24 yıldır tırıvırı işlerle uğraşmaya doymadınız. Yavv 2025 yılı olmuş tramvay diyor hala bu 3 kere açılışını yaptığınıZ metro nerde acaba 24 yıldır yalan olan çevre yolu nerde acaba.bide şu beyinler var araba çoğaldı diyenler senden araba alırken alınan vergi yılda 2 bandrollü ne için alıyor devlet hizmet için neyse tramvay mış Muş
Bizler hava alanı çalışanları olarak mağduruz başkanım otobüs veya tranvay istiyoriz
Sayın başkanım kolay gelsin eski sanayi köprüsünde yaya yürüme zemini çok bozuk başkanım gelip bir görmeniz ne kadar bozuk olduğunu yürümede insanların ne kadar zorlandığını sizde göreceksiniz. Saygılar başkanım.
Konya havaalanına da ulaşım olacakmı çok zorlanıyoruz havalına gitmek için
Ne zaman gelecek tranvay başkanım
AKP ye Oy vermeyi bıraktığınız gün gelir yoksa yola devam
Yorum Yap
İsrail ordusu işgal altındaki Batı Şeria'da 15 Filistinliyi gözaltına aldı
Kadınlar Ligi’nde büyük maç
Bölgesel Amatör Lig'de 6. hafta heyecanı
Ufuk Turu üçüncü gününde devam ediyor: Müslümanların birliktelik tecrübesi ele alındı
Konyaspor’da Antalyaspor mesaisi: Hedef 3 puan
Kritik 3 puanın mimarı Konyasporlular: Ümit Milli Takım Ukrayna'yı devirdi
Beyşehir’de tuzak ve erken uyarı sistemi kontrolü
Kozmetik fabrikasındaki yangında acı haber! Ölü sayısı 7'ye çıktı
Türkiye Şampiyonasında, Konya’ya çifte gurur
"Dur" ihtarına uymayan ehliyetsiz motosiklet sürücüsü, bekçiye çarptı
İŞKUR Gençlik Programı'na bugüne kadar 483 bin 331 başvuru yapıldı
AK Parti Kültür ve Sanat Politikaları Başkanlığından Sezai Karakoç’un kabrine ziyaret
Haber Ara