Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Konya'ya bir eğitim yatırımı daha! Sona gelinen çalışma değer katacak

Selçuklu Belediyesi tarafından Sille Mahallesi’ne kazandırılacak olan Sille İlkokulu’nda çalışmalar tamamlanıyor. Okul inşaatında incelemelerde bulunan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Hem eğitime hem de Sille’ye değer katacak güzel bir çalışmaya imza attık” dedi.

Konya’ya bir eğitim yatırımı daha! Sona gelinen çalışma değer katacak
Eğitim hayatına sağladığı katkılarla adından sıkça söz ettiren Selçuklu Belediyesi, ilçenin eğitimine sağladığı katkılara bir yenisini daha ekliyor. Bu kapsamda Sille’de işlevini tamamlayan eski Sille İlkokulu’nun yerine modern bir ilkokul binası kazandırılıyor. Yapımında artık sona gelinen okul içerisinde 4 derslik, 1 ana sınıfı, 2 atölye, laboratuvar, spor salonu, kütüphane ve çok amaçlı salon bulunacak. Sille Mahallesi’nin eğitim alanındaki önemli bir ihtiyacını karşılayacak okulun kısa süre içerisinde açılması planlanıyor.
“Çocuklarımız için modern fiziki ortamlar sunmanın gayretindeyiz”
Selçuklu Belediyesi olarak eğitim yatırımlarına sürekli yenilerini eklediklerini ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “İlçemizde çok bereketli eğitim öğretim dönemini yaşıyoruz.  Şehit Erkan Kurşun İlkokulu ile başladığımız okul açılışlarımıza Sızma İlkokulu ile devam etmiştik. Şimdi ce ilçemizin eğitim hayatına değer katacak yeni bir okulumuzu daha tamamlama aşamasına geldik. İnşallah Sille Mahallemize kazandıracağımız ilkokulumuzu da kısa süre içerisinde açılışa hazır hale getirerek çocuklarımızı yeni ve modern dersliklere kavuşturmak istiyoruz. Selçuklu Belediyesi olarak geleceğin teminatı çocuklarımızın en iyi eğitimi almaları için her türlü fiziki imkanı sağlamaya çalışıyoruz. Sille İlkokulu mimari tasarımı ve modern görünümü ile mahallemize değer katarken eğitim alanında önemli bir boşluğu doldurmuş olacak. Okulumuzun eğitim camiamıza hayırlı olmasını diliyorum“ dedi. (Veli Şengül)
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 5
  • 2
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (2)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • ME
    Mehmet ERDEMl
    155 gün önce

    Sille ye yapılan her şey güzel Ankara Beypazarı gibi olur. Sille nin doğu cihetinde ki taş ocağı ve temel de değil de kaba inşaatları bittikten sonra mahkeme yolu ile durdurulan ve çürümeye terk edilen toki konutları, Ardıç li (malas) göleti nin dibine ve ormanların içine Konya gibi her tarafı taş olan şehirde taş ocağı ruhsatı verenlere ve işleyenlere yazıklar olsun. Sille nin doğu ciheti, Göztepe konutlari karşısında tarıma uygun olmayan saglam zeminli arsalar üretilerek garibanlara konut üretmek, Sille ye sosyal ve ticari faaliyet vermek ne güzel olur.Ardıç li goletine6 15 dakika mesafede 500 evler setinin Meram i olsa ne güzel olur.Ardıç li göleti etrafındaki zümrüt ormanı kaya tozu kaplıyor ve adeta ağaçları kavuruyor. Bizler de cuma namazımızı yağmur duası yapıyoruz. Sille ve Ardıç li taş ocakları acele kaldırılmalıdır. Bu ocakları işletmek önce vatana ve tabiata ve Rabbimiz in verdiği nimetlere ihanettir. Sille taş ocağını işleten kişi, Neden 450 konutun inşaatını temelde durdurmanın milyonlar bu garip milletin vergileri ile yapılan konutlari durdursun. Meram in mümbit arazilerine konut yapmak mesele değil önemli olan Sille nin kıraç yamaçlarında şehir kurmaktır. Bu ruhsatları verenlere Konya halkı olarak hakkımızı helal etmiyoruz.

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
  • ME
    Mehmet ERDEM
    155 gün önce

    Eski bir yapıyı okula dönüştürmek çok güzel. Sille de faaliyet gösteren taş ocağı kaldırılmalı ve toki nin kaba inşaatı bitmiş 450 dairelik konut inşaatlarına yıkmak vatan hainliğidir. Arsa nin ateş pahası olduğu zamanda taş ocağı işleten hacı emmi neden temel safhasında inşaatı durdurmadi Sille ye bu gibi yerleşke ler hayat verir. Sille Ankara Beypazarı gibi gelişir. Konya da Selcuk Universitesi ne hayat veren ve civarı ormanlarla kaplıdır olan ve 500 evlere 10 dakika mesafede gariplerin piknik alanına taş ocağı açan ve tozu ile binlerce yıllık ağaçları ve ormanı kurutan şehrimizde cuma namazında yaptığımız yağmur duası kabul olurmu. İki km ilerisinde her tarafta taş ocağı açılabilir. Bu rezil taş ocağı ruhsatları nı verenlere yazıklar olsun Sille taş ocağı hemen kaldırılmalı ve 450 konutun ince işleri ikmal edilerek bu hayat zorluğundan halkımıza sunulmalıdır. Mahkeme yolu ile temelde değil de inşaatı bitmiş hale kadar bekleyip inşaatı durduran taş ocağı sahibi ne yazıklar olsun O insanlara Konya halkı hakkını helal etmez Bu Ardıç li (malas) göleti dibindeki ve Sille deki taş ocakları hemen kaldırılmalıdır o ruhsatı. Verenler ve işletmecilerine Rabbimiz vicdan ahlak ve merhamet versin.

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English