Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Konya'ya 3 yatırım 30 bin metrekarelik alan 47 milyon liraya mal oldu!

Karatay Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı ve toplamda 47 milyon liraya mal olan Şehit Mustafa Koçoğlu Parkı, Karatay Trafik Eğitim Parkı ve Kafe Karatay’ın açılışları gerçekleştirildi.

Konya’ya 3 yatırım 30 bin metrekarelik alan 47 milyon liraya mal oldu!
Üç yatırımın açılışında konuşan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; “Karatay’ımızı ve insanımızı çok seviyoruz. Bu ve daha birçok güzel yatırımlarımızı bir bir hayata geçirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

Karatay Belediyesi tarafından Ulubatlı Hasan Mahallesi’nde yapımı tamamlanarak hizmet vermeye başlayan Şehit Mustafa Koçoğlu Parkı, Karatay Trafik Eğitim Parkı ve Kafe Karatay’ın resmi açılışları gerçekleştirildi. Açılışa Selçuklu Belediye Başkan Vekili Faruk Ulular, Şehit Mustafa Koçoğlu’nun ailesi, AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı ile vatandaşlar katıldı. 

PROJELERİMİZİ KARATAYIMIZ İÇİN HAYATA GEÇİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ
Toplamda 30 bin metrekarelik alana kurulu projelerin açılışında konuşan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay’ı ve hemşehrilerini çok sevdiğini ifade ederek bu sevginin ilçenin tamamında birbirinden güzel projeler ile yaşam alanlarına dönüştüğünü ifade etti. 

Açılışları gerçekleştirilen projeler hakkında bilgi veren Başkan Hasan Kılca; “Şehit Mustafa Koçoğlu Parkımız, 30 bin metrekarelik bir yeşil alan. Belediye olarak burayı yaklaşık 47 milyon liraya mal ettik. Parkımızın içerisinde halı sahamız, kaykay pistimiz, yeşil alanlarımız, yürüyüş yollarımız, ailelerimizin rahatça vakit geçirebileceği kamelyalarımız ve çocuklarımız için yeni nesil çocuk oyun gruplarımız var. Yine parkımız içerisinde Karatay Trafik Eğitim Parkımız ile Kafe Karatay var. Her şey çocuklarımız için çünkü onlar bizim geleceğimiz. Onun için de bu tür projeleri ilçemizin tamamında yapmayı sürdüreceğiz. Parkımızın özellikle çocuklarımıza, mahallemize, ilçemize, şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

BU YATIRIMLAR MAHALLEMİZE VE İLÇEMİZE DEĞER KATTI
AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ise şunları aktardı; “Çocuklarımızın heyecanını ve mutluluğunu çok iyi anlıyoruz. Karatay Belediyemiz çocuklarımız için çok güzel yatırımları hayata geçirdi. Hem Şehit Mustafa Koçoğlu Parkı hem de Karatay Trafik Eğitim Parkı çocuklarımızın eğlenmeleri ve gelecekleriyle ilgili eğitim almaları için çok önemli projeler. Kafe Karatay da ailelerimizin hoşça vakit geçirebildiği güzel bir mekan oldu. bu yatırımlar mahallemize ve ilçemize değer kattı. Bu vesileyle bu güzel hizmetleri ilçemize ve mahallemize kazandıran Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’ya teşekkür ediyorum.”

KONYAMIZDA ÇOK GÜZEL BİR HİZMET SAĞANAĞI VAR
AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer de, Karatay Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan yeni projelerin Karatay’a hayırlı olmasını diledi. 
Milletvekili Mustafa Hakan Özer; “Konyamızda çok güzel bir hizmet sağanağı var. Konya’da yıllar içerisinde en fazla değişim gösteren ilçe Karatay’dır. Altyapısıyla, yollarıyla, parklarıyla, sosyal ve sağlık tesisleriyle Karatay bugün, Konyamızın en gözde ilçelerinden birisi haline geldi. Burada çok büyük bir emek var ve gayret var. AK Parti Belediyeleri olarak Konya’da ve özellikle de Karatay’da hiçbir bahane üretmeden hizmet ediyoruz. Bugünlerde hem bütçesini dengeli bir şekilde koruyup hem de bu önemli hizmetleri yapmak çok kıymetli. Türkiye’nin en büyük bütçesine sahip şehirlerin belediyeleri 4 senedir taş üstüne taş koymaz ve var olan yatırımları işletemezken, Konyamızda her gün bir açılış veya temel atma programı var. Bu vesileyle bu yatırımları ilçemize ve şehrimize kazandıran Karatay Belediye Başkanımız Sayın Hasan Kılca’ya teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

BİRÇOK ŞEHİR KONYAMIZA GIPTA İLE BAKIYOR
AK Parti Konya Milletvekili Meryem Göka ise, “AK Parti olarak AK Partili Belediyeler olarak hizmetlerimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bizim işimiz Konyamıza ve memleketimize hizmet etmek. Sizlerin sesi ve talepleri her zaman en büyük gündemimiz olacak. Bu tür projelerin parkların şehrimize çok önemli kazanımları var. Konyamızda ve Karatay’ımızda çok güzel parklarımız var. Birçok şehrin de bu konuda bizlere gıpta ile baktığını biliyorum. Şehit Mustafa Koçoğlu Parkı, Trafik Eğitim Parkı ve Kafe Karatay gibi mekanların olması, büyükşehirlerde yaşayan insanlar için çok kıymetli. Bu hizmetleri ilçemize kazandıran Karatay Belediyemize teşekkür ediyorum” dedi. 

KARATAY’DA MAHALLE ŞENLİKLERİ BAŞLADI 

Ulubatlı Hasan Mahallesi’ne üç önemli hizmetin açılışını gerçekleştiren Karatay Belediyesi, vatandaşları da ‘Karatay Mahalle Şenlikleri”nde buluşturdu. Açılış programına katılan 7’den 70’e Karataylılar, kendileri için hazırlanan tiyatro ve canlı animasyon gösterileri, oyunlar, yarışmalar, sahne sanatları, atölyeler ve çeşitli ikramlar ile sürprizlerle unutulmaz bir akşam yaşadılar.
(Tahir Yılmaz)

Kaynak: Tahir Yılmaz

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 4
  • 2
  • 11
  • 0
  • 1
  • 6
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (3)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • A
    Ali
    287 gün önce

    Karatay'ın öncelikle Kentsel dönüşümü gerekiyor. Yapılacak binalar ise 10-12 katlı olmalıdır. 5-6 Kat olursa şehir fazla açılmakta, tarım arazilerini işgal etmektedir. Aslında depremsellik açısından Karatay Türkiye'nin ve Konya'nın en sağlam yeridir. Yani 100 katlı da yapsan birşey olmaz. Yeterki temelini ve mühendisliğini ona göre sağlam yap, rüzgardan devrilmesin. Ancak 100 kata gerek yok, ideali 10-12 katlardır. Yollar karşılıklı 3'er şerit olacak şekilde geniş tutulmalıdır. Artık çift şeritler yetmiyor. Geniş park ve sosyal tesis alanları bırakılmalıdır. Karatay'ın biran önce köy görünümünden çıkması gerekiyor.

    • Cevapla
    • Begen (2)
    • Begenme (2)
  • K
    Konya
    287 gün önce

    Ev lazım Konya'ya buna ağırlık verilse daha iyi olur kiralar ev fiyatları uçmuş durumda

    • Cevapla
    • Begen (3)
    • Begenme (0)
  • K
    Kemal
    287 gün önce

    Orası ticaret alanı değil.Yeşil alan.Karatay belediyesi yıllar önce de Karkent siteleri yapmak için arsa sahibinden 8 kat karşılığı aldığı yere 10 kat dikerek arsa sahiplerini aldatmistir.Sonucta mahkeme arsa sahibini haklı bulmuştur. Belediye Aynı şeyi arsa sahiplerine yeşil alan yapilacak diye aldığı yerlere Kafe karatay ve Trafik parkı yaparak yapıyor.

    • Cevapla
    • Begen (7)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English