Konya Valisi İbrahim Akın, Meram Fen Lisesinde “Bilim ve Kariyer” başlıklı söyleşide öğrencilerle bir araya geldi. Bilgi ve tecrübelerini öğrencilerle paylaşan Vali, sorulan soruları cevapladı.
Reklam alanı
Söyleşi programının ardından Vali İbrahim Akın ve eşi Saliha Akın, Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit ve eşi Gülenay Yiğit öğrencilerle iftar açtı.
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli çerçevesinde öğrencilerin toplumsal ve evrensel değerlere dair farkındalığını artırmak amacıyla başlatılan “İftarda Konuşalım” programı, Ramazan ayı boyunca yöneticiler ve farklı alanlardan uzman konuklarla öğrencileri buluşturmaya devam edecek.(Veli Şengül) 

Reklam alanı
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları
Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya
bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.
⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!
👏
0
❤️
0
😊
0
😡
0
👎
0
😂
0
😢
0
😲
0
Toplam 0 tepki