DOLAR : 42,86₺
EURO : 50,37₺
STERLİN : 57,40₺
GRAM : 6.002,64₺
ÇEYREK : 9.874,84₺
CUMHURİYET : 39.180,96₺
Güncel

Konya Valiliği uyardı! Patlama sesleri duyulacak

Eklenme: 16.04.2024 - 16:57

Konya Valiliği, 12 gün boyunca devam edecek Anadolu Kartalı Tatbikatı sırasında savaş uçaklarının görevleri nedeniyle ses üstü hıza ulaşabileceğini ve buna bağlı olarak patlama benzeri seslerin duyulabileceği konusunda vatandaşları uyardı.

Konya Valiliği uyardı! Patlama sesleri duyulacak
Reklam alanı

Konya Valiliği, patlama benzeri seslerin duyulabileceği konusunda vatandaşları uyardı. Konuyla ilgili Valilikten yapılan açıklamada, “3’üncü Ana Jet Üs Komutanlığı koordinesinde Millî Anadolu Kartalı-2024/1 Eğitimi, 15-26 Nisan 2024 tarihleri arasında Anadolu Kartalı Tatbikatı çalışma hava sahasında icra edilecektir. Bu kapsamda belirtilen tarihlerde savaş uçaklarımızın tatbikattaki görevleri icabı ses üstü hıza ulaşabileceği ve buna bağlı olarak patlama benzeri ses duyulabilecektir. Söz konusu uçuşlar sırasında oluşabilecek ses nedeniyle vatandaşlarımızın endişeye kapılmamaları kamuoyuna duyurulur” denildi.  (Yunus Köroğlu)

 

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 4
❤️ 0
😊 0
😡 1
👎 3
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 8 tepki

Yorum Yap