Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Konya tanıtım günleri fuarında Selçuklu rüzgârı

Konyalı Sanayici ve İş Adamları Derneği (KONSİAD) tarafından İstanbul Yenikapı Etkinlik Alanında düzenlenen "6. Konya Tanıtım Günleri" ne katılan Selçuklu Belediyesi tüm yönleri ile tanıtıldı.

Konya tanıtım günleri fuarında Selçuklu rüzgârı
Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un da ziyaret ettiği stant katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü.

İstanbul Yenikapı Etkinlik Alanında 6-9 Ocak tarihleri arasında yurtiçi ve yurtdışından binlerce misafiri ağırlayan fuarda Konya’ya özgü geleneksel ve kültürel ürünler başta olmak üzere şehrin tarihi, kültürel ve sosyal hayatı tanıtılıyor.

Selçuklu Belediyesi de Konya Tanıtım Günleri Fuarına büyük bir stantla katılarak  ilçeye değer katan tüm yatırımlarını anlatıyor.  Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum da fuara katılarak Selçuklu Belediyesi’nin standını ziyaret etti. Bakan Kurum  stantta görevli çini ustaları ile birlikte seramik vazo yaptı.  Başkan Pekyatırmacı Bakan Kurum’a bir de Selçuklu Belediyesi tarafından kültür hayatına kazandırılan “Konya Kitabeleri” isimli eseri takim etti.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’nın ev sahipliği yaptığı  standa Bakan Kurum’un yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta , Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, KONSİAD Başkanı Kemal Çelik, Konya Valisi Vahdettin Özkan, , siyasiler ve Konyalı iş adamları ve şehre gönül veren çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Pekyatırmacı “Konya’yı ve Selçuklumuzu tüm katılımcılara tanıtıyoruz”
Etkinlik vesilesiyle Konyalıların, İstanbul'da yaşayan hemşehrileriyle kavuştuklarını ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, fuarın  Konya’nın tanıtımı açısından son derece önemli olduğuna vurgu yaparak, fuarın hazırlanmasında emeği geçen Konyalı iş adamlarına teşekkür etti. Başkan Pekyatırmacı sözlerini şöyle sürdürdü; “ Konyamız tüm dinamikleriyle tüm ilçeleriyle bu fuarda ve İstanbul’da tüm detaylarıyla tanıtılıyor.

İstanbul’da yaşayan hemşehrilerimizle bir aradayız birlik ve beraberliğimizi burada fiili olarak da gösteriyoruz.  Standımızda imardan altyapıya, spordan kültürel faaliyetlere kadar geniş ölçekte bütün çalışmaları tanıtmaya çalışıyoruz. Konyalılar olarak, dünyanın neresinde bulunursak bulunalım  her zaman bir olmayı, beraber olmayı, büyük  bir aile olmayı başardık.

Tüm Konyalılar olarak  medeniyetimizin tüm değerlerini ve güzelliklerini  kültürümüzü gittiğimiz her yerde tanıtmayı bir görev olarak görüyoruz. Bu vesile ile tüm İstanbul’u ve ülkemizin diğer güzide illerinden vatandaşlarımızı Pazar günü akşam saatlerine kadar devam edecek Konya Tanıtım Günleri Fuarımıza davet ediyorum.”

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 3
  • 1
  • 7
  • 6
  • 1
  • 4
  • 2
  • 1
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (1)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • Konyali yurttaslar.
    2 yıl önce

    Sayın pekyatırmaci başkan bey:şu önümuzde ki selcuklu toki kura larını adam gibi adaletli sekilde yapın yeter.

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English