DOLAR : 42,82₺
EURO : 50,09₺
STERLİN : 57,35₺
GRAM : 6.003,59₺
ÇEYREK : 9.864,89₺
CUMHURİYET : 39.141,43₺
Güncel

Konya polisi doğa ve hayvanlara karşı işlenen suçlarda teyakkuzda

Eklenme: 30.10.2021 - 11:11 Güncelleme: 30.10.2021 - 11:44

Doğa ve hayvanlara karşı işlenen suçlarla ilgili çalışmalarına her geçen gün hız veren Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ekipleri, bir iş yerine yapılan operasyonda beslenmesi yasak olan hayvanlar kapsamında olan 2 adet maymuna el koydu.

Konya polisi doğa ve hayvanlara karşı işlenen suçlarda teyakkuzda
Reklam alanı
İçişleri Bakanlığı tarafından çevre, doğa ve hayvanlara karşı işlenen suçların önlenmesi amacıyla başlatılan uygulama kapsamında oluşturulan ve Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü bünyesinde kurulan Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ekipleri, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne gelen ihbar üzerine ortaklaşa yapılan çalışmalarla bir iş yerine operasyon düzenledi. 
İŞ YERİNDEN 2 MAYMUN ÇIKTI
Arama yapılan işyerinde beslenmesi yasak hayvanlar kapsamında olan ve CITES ( Nesli Tehlike Altındaki Türlerin Ticaretine İlişkin Sözleşme) kapsamında olan 2 adet maymun ele geçirilerek el konuldu. İş yerinde maymunları beslediği tespit edilen 1 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 4
❤️ 0
😊 1
😡 1
👎 1
😂 0
😢 0
😲 1
Toplam 8 tepki

Yorumlar

  • Ahmet 1510 gün önce

    Teşekkürler çevre ve doğayı korumak önemli Ama lütfen aynı hassaiyeti karatay Cimenlik ve aladdinkab cd üzerindeki uyuşturucu satan sokak satıcıları için gösterseniz insan güvenliği sağlığı yoksa hersey boş

Yorum Yap