DOLAR : 42,81₺
EURO : 50,09₺
STERLİN : 57,37₺
GRAM : 5.977,12₺
ÇEYREK : 9.829,62₺
CUMHURİYET : 39.001,21₺
Güncel

Konya'nın en büyük düğün salonunda sona gelindi

Eklenme: 26.04.2017 - 12:06

Karatay Belediyesi kentin büyük bir eksikliğini giderdi. Karaaslan Üzümcü Mahallesi Kanal Caddesi'nde bulunan Karatay'ın en büyük konsept kır düğün salonun yapımında sona gelindi.

Konya'nın en büyük düğün salonunda sona gelindi
Reklam alanı
Karatay Belediyesi tarafından dünya evine girmeye hazırlanan çiftler için yapılan Konya'nın en büyük kır düğün salonunun inşası hızla yükseliyor.

40 bin metrekarelik bir alanda 12 bin metrekarelik bir inşaat alanına kurulan kır düğün salonu modern mimari tarzıyla Konyalı'nın yeni gözdesi olacak.

3000 bin kişilik kır düğün salonu aynı anda 3 ayrı düğün yapabilme özelliğiyle evlenecek çiftlere ve ailelerine kaliteli hizmet vermeyi amaçlıyor. Karaaslan Üzümcü Mahallesi'nde yapımı devam eden, Konya'nın en büyük kır düğün salonu alanında incelemelerde bulunan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, eksikliği hissedilen önemli bir projeyi Konya'ya kazandırmış olmanın heyecanını yaşadıklarını söyledi.
 
Kır düğün salonu 3 bin kişiyi aynı anda ağırlayacak

Konya'nın en büyük kır düğün salonunun sona yaklaşan inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Mehmet Hançerli, mahallelerde başlattıkları yatırım ve hizmet halkasına bir yenisi daha eklemenin mutluluğu içerisinde olduklarını dile getirdi.

Karatay'a yakışır modern ve güzel bir kır düğün salonu yaptıklarını belirten Başkan Hançerli, "Kır düğün salonunu tamamlanmasıyla Konya'nın büyük bir açığı kapanmış olacak" dedi.

Karatay'da yükselen kır düğün salonu hakkında detaylı bilgi veren Başkan Hançerli, "Birçok özelliği bir arada taşıyan bir salon. Bodrumu tamamen otopark olacak. Vatandaşlarımız düğün salonların önlerinde yaşadıkları otopark problemini burada hissetmeyecekler. Bunun yanı sıra ikisi açık biri kapalı olmak üzere 3 tane düğün salonu var. Kapalı olan salonumuzda hem yaz hem kış düğün salonu olacak. 3 Salonumuz da 1000 kişiyi aynı anda ağırlayacak kapasitede. Yaklaşık 40 bin m²'lik bir alan içerisinde 12 bin m² bir inşaat alanımız mevcut. Toplamda 40 bin m²'lik devasal bir mesire alanı içerisinde 3 tane düğün salonu olacak. Yüklenici firmamız 1 aya kadar burayı tamamlayacak ve ihale edeceğiz. Konya'daki büyük bir açık da kapanmış olacak. Yeni evlenen gençler Kır düğün Salonu konseptli düğünleri tercih ediyorlar biz de bu mantıkla yola çıktık" diye konuştu.
 
Karatay'ın her bölgesi kıymetlendi

Projenin 15 milyona mal olacağını belirten Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli şöyle devam etti:

"Yeşil alanı, otoparkı ve düğün salonlarıyla birlikte yaklaşık 15 milyon liraya mal olacak bir yatırım. Her salonun kendine ayrı mutfağı var. Aynı anda 3 düğün de yapılabilecek. Kır düğün Salonu konumu itibariyle Şehir Hastanesi'ne, Adliye'ye, KTO Karatay Üniversitesi'ne yakın. Konya'nın büyük bir eksikliğini giderecek Kır düğün Salonu'nu bu düğün sezonuna yetiştirebilmek için elimizden geleni yapacağız."


Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 0 tepki

Yorumlar

  • vehbi 3156 gün önce

    Allah cc razı olsun

  • Alp Bey 3156 gün önce

    Konya düğün salonu kaynıyor. Adım başı düğün salonu görmek mümkün. Bunun yerine üretime endeksi projeler yapılsa çok daha iyi olur. Sürekli hizmet sektörü ve tüketim alanında ilerlemeye çalışıyoruz.

  • mutlu uygun 3156 gün önce

    çok iyi bir yatırım teşekürler mehmet Hançerli. Konya şehir hastanesinin ve kır düğün salonunun etrafında imar ve 18 uygulamasi bir an evvel yapılmalı ki cazibesi daha da artsın. Belediye Başkanımız mehmet Hançerli imar ile ilgili yakın zamanda bir açıklama yaparsa bizleri memnun eder.

Yorum Yap