İhracat ağı 100 ülkeyi kapsayan Konya merkezli firma, ekonomik zorlukların etkisiyle iflas etti. Borçlarını ödeyemeyen şekerleme firması, iflasını açıkladı ve bu durum, firmada çalışan 50 kişinin işsiz kalmasına neden oldu.
Reklam alanı
Konya'da 13 yıl önce kurulan ve 100 ülkeye ihracat yapan Alfa Şekerleme, bankaya olan borçları nedeniyle iflas etti. Türkiye'nin önde gelen şeker firması, ekonomik kriz ve borç yükünün etkisiyle iflas bayrağını çekmek zorunda kaldı. Başarılı firmanın kapanışı, 100 ülkeye ihracat yapan şekerci kapılarını kapatıyor.

ALFA ŞEKERLEME İFLAS ETTİ
Alfa Şekerleme, kaliteli ürün yelpazesiyle sadece yurt içi pazarında değil, aynı zamanda 100'den fazla ülkeye ihracat yapan köklü bir şekerleme imalat işletmesiydi.

BANKA BORCU NEDENİYLE FAALİYETLERİNİ DURDURDU
Alfa Şekerleme'nin iflasıyla ilgili olarak Konya Asliye 2. Ticaret Mahkemesi tarafından alacaklılara duyuru yapıldı. Mahkeme, Garanti Bankası’nın 65 bin liralık alacağını kabul ederken, 129 bin liralık alacağını reddetti.
Kaynak: Haber Merkezi
Reklam alanı
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları
Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya
bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.
⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!
👏
0
❤️
0
😊
0
😡
0
👎
0
😂
0
😢
0
😲
0
Toplam 0 tepki