DOLAR : 42,96₺
EURO : 50,52₺
STERLİN : 58,14₺
GRAM : 6.277,73₺
ÇEYREK : 10.313,28₺
CUMHURİYET : 40.924,05₺
Güncel

Konya'nın bu ilçesindeki meyve bahçeleri yakın takibe alındı! Mücadele devam ediyor

Eklenme: 06.08.2024 - 10:58 Güncelleme: 06.08.2024 - 11:09

Konya'nın Beyşehir ilçesinde meyve bahçelerinde hastalık ve zararlılara karşı başlatılan seferberlik sürüyor. Beyşehir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, "Sahadaki gözlemlerimiz sonucu oluşabilecek risklere karşı üreticilerimiz bilgilendirilmektedir" denildi.

Konya'nın bu ilçesindeki meyve bahçeleri yakın takibe alındı! Mücadele devam ediyor
Reklam alanı

Beyşehir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, kurum bünyesinde görev yapan teknik çalışanların saha mesailerinin devam ettirdiği belirtildi.Açıklamada, ilgili personel tarafından meyve bahçelerinde hastalık ve zararlı kontrollerinin yapıldığı vurgulanarak, şöyle denildi: "Üreticilerimizle sahada buluşularak meyve yetiştiriciliği hakkında da teknik bilgiler paylaşılmıştır. Müdürlüğümüze ait kameralı tuzaklar, feromon tuzaklar ve tahmin uyarı sistemlerimizle meyve bahçelerimiz yakından takip edilmekte, sahadaki gözlemlerimiz sonucu oluşabilecek risklere karşı üreticilerimiz bilgilendirilmektedir."


Kaynak: AA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 3
❤️ 2
😊 0
😡 0
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 5 tepki

Yorum Yap