Konya’nın Güneysınır Belediyesi, ilçede evliliğe ilk adım atan genç çiftlere beyaz eşya hediye ederek takdir toplayan bir projeye imza attı. Belediye, yeni evlenen çiftlere buzdolabı hediye ederek hem maddi destek sunuyor hem de gençlerin mutluluğuna ortak oluyor.
Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir, projeyle ilgili yaptığı açıklamada, genç çiftlerin yanında olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2025 yılını “Aile Yılı” ilan etmesinden ilham aldıklarını ifade eden Başkan Demir, şunları söyledi: "Cumhurbaşkanımızın 2025 yılını Aile Yılı ilan etmesi sebebiyle biz de ilçemizde böyle bir projeyi hayata geçirme kararı aldık. Evliliğe ilk adım atan genç çiftlerimize 1 adet buzdolabı hediye ediyoruz. Bu vesileyle hem gençlerimize küçük de olsa maddi bir katkı sağlıyor, hem de onların heyecanına ve mutluluğuna ortak oluyoruz. Proje kapsamında, Güneysınır’da ikamet eden ve ilk evliliklerini gerçekleştiren tüm gençler bu destekten faydalanabiliyor." 
Belediye, bu uygulama ile hem sosyal dayanışmayı artırmayı hem de gençlerin aile hayatına daha güçlü bir başlangıç yapmalarını amaçlıyor. (Sebahat Sena Eldeş)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Buzdolabının içini doldurmak dolaptan daha pahalı olacak diye düşünüyorum.
10bin kişilik bir ilçe ama olsun hizmet hizmettir.
zaman diyorlardı buzdolabı varmı zenginsin içi ne olacak boş işler uyduruktan işler
Evlenmeyin evlenmeyin trden geçim zor bir de geleceğinizi düşünün
Allah razi olsun Baṣkanim
Yorum Yap
Dünyadaki milyarderlerin serveti 16 trilyon dolara yaklaştı
Visa, Suriye'de faaliyetlere başlayacak
Konya’da hakkında 5 yıl 6 ay hapis cezası bulunan dolandırıcılık zanlısı Muş’ta yakalandı
Emlak vergisinde üst sınır belirlendi: İki katını aşamayacak
Ankara'da Mevlana Celaleddin-i Rumi'nin 752. Vuslat Yıl Dönümü dolayısıyla Şeb-i Arus töreni yapıldı
Vergi düzenlemesi TBMM'de kabul edildi
Yapay zeka ikna ediyor ama yalan söylüyor
Bakan Uraloğlu: Tayland ile denizcilik anlaşmasını en kısa sürede imzalamak istiyoruz
PFDK cezaları açıklandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan madalya kazanan sporcuları kabul etti
2026 FIFA Dünya Kupası kura çekimi yarın yapılacak
Snapchat'e erişim engeli getirildi
Haber Ara