Konya’nın Cihanbeyli ilçesindeki 10 metre çapında ve yaklaşık 13 metre derinliğinde obruk oluştu.
Karapınar ilçesinde olmak üzere binin üzerinde obruk bulunan Konya bölgesindeki obruklara bir yenisi daha eklendi.
Alınan bilgiye göre, Cihanbeyli ilçesine bağlı 18 km uzaklıktaki Kırkışla Mahallesinde yerleşim yerine 4 km uzaklıkta merada obruk oluştu.
Güvenlik önlemi alındı
Obruğu gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye ekipler sevk edildi. AFAD ekiplerince yapılan incelemede obruğun 10 metre çapında ve yaklaşık 13 metre derinliğinde olduğu tespit edildi.
Herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için obruk çevresinde ise güvenlik önlemi alındığı öğrenildi.Kırkışla Mahallesi Muhtarı Atilla Sarac yaptığı açıklamada ise mahallede obruk oluştuğunu belirterek, gereken önlemler alındığını belirtti. (Ertan Özkök)
Kaynak: Haber Merkezi
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
ee memlekettte 20 yıldır izinsiz belgesiz ruhsatsız kuyu açılıyor, devlette bunu biliyor, bir şantiye ruhsatı kuyu çalışıyor, şimdide yetkililer çıkmış feryad ediyor yok sular bitiyormuş yok bilmem neymiş. günaydın derler adama.
Yorum Yap
Parka gitmek için evden ayrılan çocuk her yerde aranıyor
Bakan Fidan: Gazze'de sürekli ihlal edilen bir ateşkesle karşı karşıyayız
Bakan Bayraktar: Türkiye'de her bir saatte yaklaşık 10 dönüm güneş tarlası kuruyoruz
Afyonkarahisar-Konya kara yolunda beton mikserine çarpan otomobil hurdaya döndü! Sürücü hayatını kaybetti
Otomobil patladı, feci şekilde can verdi
Akşam saatlerinde apartman yangını! 9 kişi hastaneye kaldırıldı
Bakan Memişoğlu yurt dışına giden hekim sayısını açıkladı
Konya’da otomobil refüje çıktı: 3 yaralı
Konya'da otomobil tıra çarptı! 22 yaşındaki genç hayatını kaybetti
Konya'da dağda kalp krizi geçiren şahıs hayatını kaybetti
TBMM'de taciz soruşturması: Gözaltına alınan 4 şüpheliden 3'ü tutuklandı
12 yaşındaki ortaokul öğrencisine akran zorbalığı!