Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Konya'nın başkanları oylarını kullandı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi ve Cumhurbaşkanı Seçimi için oy kullandı

Konya’nın başkanları oylarını kullandı
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cumhurbaşkanlığı ve 28 Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için oyunu kullandı.

Meram Özcan Saliha Çalıkuşu İlkokulu’nda 2294 nolu sandıkta oyunu kullanan Başkan Altay çıkışta kısa bir değerlendirmede bulundu. Türkiye’de seçimlerin her zaman çok yoğun katılımla ve en demokratik şekilde gerçekleştiğine dikkat çekten Başkan Altay, “Bugün sabahtan itibaren vatandaşlarımızın yoğun bir katılımı var. İnşallah sonuçların memleketimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Biz de vatandaşlık görevimizi yerine getirerek oyumuzu kullandık. Rabbim hayırlar versin. Oy kullanmayan vatandaşlarımızın da saat 17.00’ye kadar sandığa gelip oylarını kullanmalarını istirham ediyorum. Memleketimiz için hayırlı olsun” diye konuştu.

Başkan Altay’a; AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, AK Parti Konya Milletvekili Adayı Hümeyra Saçkesen, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular da eşlik etti.


Başkan Kılca da oyunu kullandı
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için oyunu kullandı.

Yoğun bir seçim çalışması süreci yaşadıklarına vurgu yapan Başkan Hasan Kılca; “Seçimlerin vatanımıza milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Yeni yüzyılın başlangıcının da Türkiye yüzyılı olmasını temenni ediyorum” dedi. 

28’nci Dönem Milletvekili Genel Seçimi ve Cumhurbaşkanı Seçimi için tüm Türkiye sandık başına gitti. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da, oyunu kullanmak için Selçuk İlkokulu’na eşi Şerife Kılca ile birlikte geldi. Okulda sandıkları da ziyaret ederek sandık görevlilerine başarılar dileyen Hasan Kılca, Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için oyunu Selçuk İlkokulu 1060 No’lu sandıkta eşiyle birlikte kullandı. 

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, oyunu kullandıktan sonra yaptığı değerlendirmede seçimlerin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diledi. 
Başkan Hasan Kılca; “Oldukça yoğun bir seçim çalışması süreci yaşadık. Her fırsatta ve platformda 7’den 70’e tüm hemşehrilerimizle buluştuk. Bugün de tüm Konyalı hemşehrilerimiz gibi bizler de vatandaşlık görevimizi yerine getirmiş olduk ve oyumuzu kullandık. Tüm vatandaşlarımız da huzur ve sükûnet içinde oylarını kullanıyorlar. Seçimlerin vatanımıza milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Yeni bir yüzyılın başlangıcının Türkiye yüzyılı olmasını temenni ediyorum” dedi. 

Başkan Kavuş oyunu kullandı
Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri kapsamında oyunu kullandı. Eşi ve oğlu ile birlikte sandık başına gelerek oyunu kullanan Başkan Kavuş, sonuçların Türkiye için hayırlı olması temennisinde bulundu. 
 
Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekilliği kapsamında oyunu, eşi Feyza Kavuş ve oğlu Hasan Emre Kavuş ile birlikte kullandı. Başkan Kavuş ve ailesine AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular da eşlik etti. Başkan Mustafa Kavuş, oy kullanmak için bekleyen vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşırken sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.  
 
BAŞKAN KAVUŞ; “SONUÇLAR VATANIMIZA VE MİLLETİMİZE HAYIRLI OLSUN” 
Oy kullanımının ardından seçimler ve önümüzdeki dönem hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Kavuş, “Türkiye bugün bir kez daha geleceğini şekillendirecek önemli bir kararın eşiğinde. Vatandaşlarımız bu seçimle Türkiye’nin gelecek vizyonunu da belirleyecek. 21. Yüzyılın en önemli aktörü olacak bir Türkiye için sandık başına gelecek. Tüm bunların çerçevesinde son söz aziz milletimizindir. Bu bir demokrasi şölenidir ve bu şölenin kardeşlik içinde tamamlanması birinci önceliğimizdir. Bizler de vatandaşlık görevimizi yapmak üzere eşim ve yaşı itibariyle bu seçimlerde ilk kez oy kullanan oğlumla birlikte sandığa geldik. Seçimlerin, ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Kazanan Türkiye olsun” diye konuştu.      
Başkan Pekyatırmacı oyunu kullandı
Tüm Türkiye'nin yoğun katılımla sandık başına gittiği.Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Selçuklu Belediyesi Şehit Erkan Kurşun İlkokulu'nda ailesi ile birlikte oyunu  kullandı.  

Türk milletinin demokrasi geleneğine uygun bir şekilde her zaman sandığa yoğun bir ilgiyle gittiğinin altını çizen Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı:" Biz Türkiye olarak büyük bir milletiz, Türkiye Cumhuriyeti devleti büyük bir devlet. Tüm milli unsurlarımızla  biz bir bütünüz. Onun için bu demokrasi geleneğimizi, demokrasi kültürümüzü en iyi şekilde yaşatıyoruz. İnşallah seçimler Türkiye'miz, milletimiz, Konya'mız ve insanlık için hayırlar getirecek.  Bütün halkımıza, bütün milletimize bu demokrasi şölenine katkıda bulundukları için teşekkür ediyorum" dedi. 

Oyunu Selçuklu Belediyesi Şehit Erkan Kurşun İlkokulu'nda ailesi ile birlikte kullanan Başkan Pekyatırmacı seçimde görevli personele ve vatandaşlara selam vererek kolaylıklar diledi. 
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 6
  • 4
  • 16
  • 6
  • 4
  • 13
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (1)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • A
    Ahmet
    349 gün önce

    hangi partiye attınız

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English