Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Konya Milli Eğitim Müdürü Yiğit 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajı

Konya Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında mesaj yayımladı.

Konya Milli Eğitim Müdürü Yiğit 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajı

Konya Milli Eğitim Müdürü Yiğit'in 3 Aralık Dünya Engelliler Günü yayımlanan mesajında şu ifadelere yer verildi:

 

"Bireylerin herhangi bir ayrım ve sınıflandırmaya tabi tutulmadığı, ortak hedefler etrafında kenetlendiği yerlerde, huzur ve mutluluk toplum geneline hâkim olacaktır.

Zira kültür ve medeniyetimizin temelinde de ayrışma değil, birlik, beraberlik ve bütünlük ruhu vardır.

 

Milli eğitim camiası olarak engellilik ve engeli olan bireyler konusunu, sosyal bir duyarlılık ve sorumluluk olarak görüyor ve adımlarımızı bu bilinçle atıyoruz.

Özel bireylerimizin karşılaştıkları tüm sorunların toplumsal bir karşılığının olduğu gerçeğinden hareketle, onlara karşı tüm engellerin yıkılması için gayret gösteriyoruz.

Nitekim özel bireylerin karşılaştığı sorunlar, sadece onları ve ailelerini değil, toplumun her kesimini ilgilendirmektedir.

 

 Engelli ya da değil, her insan, aynı hayatı paylaşmakta ve aynı şeylere ihtiyaç duymaktadır.

Özel bireylerimize gerekli eğitim imkânı sunulduğu vakit, ne kadar önemli başarıların altına imza attıklarını büyük bir gurur içerisinde görmekte ve birlikte inşa ettiğimiz geleceğe daha büyük umutlar beslemekteyiz. 

 

İnanıyoruz ki onların üretim ve yönetimde engel tanımadan ortaya çıkardıkları başarılı sonuçlar, bizleri daha güçlü bir geleceğe taşımaktadır.

 

Bu inanç içerisinde, aramızdaki engelleri yıkarak, engeli olan ya da olmayan tüm öğrencilerimizle, vatandaşlarımızla omuz omuza vererek geleceği inşa ediyoruz.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde engellerin bir sorun olmadığı, engeli olanların hayatın içerisinde faal bir şekilde yer edindiği, üretim ve yönetimde daha çok söz sahibi oldukları bir dünya temenni ediyorum. Engeli olan ya da olmayan tüm vatandaşlarımıza sağlık ve huzur dolu bir yaşam diliyor, herkesin 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü tebrik ediyorum."  (Veli Şengül)

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English