DOLAR : 42,91₺
EURO : 50,31₺
STERLİN : 57,51₺
GRAM : 6.004,31₺
ÇEYREK : 9.875,94₺
CUMHURİYET : 39.185,36₺
Güncel

Konya Kent Ormanı ziyarete kapatıldı

Eklenme: 30.07.2022 - 14:25

Konya’nın ev sahipliğinde 15 ülkeden ve Türkiye’nin 44 şehrinden 2 binden fazla izcinin katılımıyla düzenlenecek Konya İslam İzcileri Dostluk Kampı dolayısıyla Beyşehir Yolu üzerindeki Kent Ormanı 8 Ağustos tarihine kadar ziyarete kapalı olacak.

Konya Kent Ormanı ziyarete kapatıldı
Reklam alanı
Konya, 15 ülkeden 2 binden fazla izcinin katılacağı İslam İzcileri Dostluk Kampı’na ev sahipliği yapacak. Konya Büyükşehir Belediyesi’nin organizasyonunda Beyşehir yolu üzerindeki Kent Ormanı’nda düzenlenecek Konya İslam İzcileri Dostluk Kampı, 15 ülkeden 2 binden fazla izcinin katılımıyla gerçekleştirilecek.

Organizasyon kapsamında; şehir gezisi, şehir oryantringi, macera yarışı, geleneksel okçuluk, izcilik oyunları, okçuluk, archery tag, oryantring, ebru, ritm, bisiklet gibi istasyonlar yapılacak. İslam İzcileri Dostluk Kampı dolayısıyla Kent Ormanı 8 Ağustos tarihine kadar ziyarete kapalı olacak.

Türkiye’nin 44 farklı şehrinden de izcilerin katılacağı kampta yer alacak 15 ülke şu şekilde: Kuveyt, Filistin, Lübnan, Katar, Pakistan, Libya, Sudan, Mısır, Suriye, Nepal, Liberya, İngiltere, Kanada, Danimarka,
 

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 12
❤️ 5
😊 7
😡 26
👎 17
😂 3
😢 1
😲 1
Toplam 72 tepki

Yorum Yap