Eski Konya Milli Eğitim Müdürü ve eski Milli Eğitim Bakanlık Müşaviri Mustafa Kemal Yılmaz 92 yaşında hayatını Kaybetti. Yılmaz’ın cenazesi sevenlerinin omzunda dualarla toprağa verildi.
Ömrünü eğitime adamış ve Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde öğretmen olarak hizmet etmiş Mustafa Kemal Yılmaz hayatını kaybetti.
1975 tarihinde Konya Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Yılmaz, Konya’nın eğittim e kültür hayatına büyük hizmetleri oldu. Merhum Yılmaz’ın Vatanın Bağrında Zalimler, İkindi Çağrıları, Tebeşir, Aydınlığa Yürümek ve Bozkır Masalı isimli kitapları da bulunuyor.
92 yaşında hayatını kaybeden Mustafa Kemal Yılmaz ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Uluırmak Mezarlığına defnedildi.
Kaynak: Haber Merkezi
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Cenab-ı Hak gani gani rahmet eylesin,mekanı cennet olur inşallah.Geride kalanlarına başsağlığı dilerim.
Yorum Yap
Konya yolunda tarım işçilerini taşıyan minibüs kaza yaptı: Yaralılar var!
Yıldırımın düştüğü minare yıkıldı, camide temizlik yapan imam yaralandı
Dışişleri: Zeydi'nin göreve başlamasından memnuniyet duyuyoruz
Trump, Çin'in Boeing'den 200 uçak satın alacağını açıkladı
Bakan Memişoğlu açıkladı: Türkiye'de hantavirüs riski var mı?
Sinan Akçıl, Milli Takım için hazırladığı “Türkler Geliyor” marşını paylaştı
IMF: Küresel ekonomi yükselen petrol fiyatlarıyla "olumsuz" senaryoya ilerliyor
Aziz İhsan Aktaş suç örgütü davasında ara karar
Konya’da şiddetli fırtına ve yağış etkisini sürdürüyor
Sağlık Turizmi Reklam Ajansı
Otopark ve Ticari Alanlarda Epoksi Zemin Kaplama Tercihi
Balkondan düşen kadın ağır yaralandı