Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Konya Emniyet Müdürü Dinç: Uyuşturucu ve diğer suç ve suçlularla mücadelemiz sürüyor

Konya İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, merkez ilçelerde görev yapan muhtarlarla bir araya geldi. Düzenlenen toplantıda 2022 yılı değerlendirilirken güvenlik ve asayiş konuları da ele alındı.

Konya Emniyet Müdürü Dinç: Uyuşturucu ve diğer suç ve suçlularla mücadelemiz sürüyor
Merkez ilçe Muhtarlarının katılımı ile Konya Polisevinde değerlendirme toplantısı gerçekleşti. Toplantıya İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, İl Emniyet Müdür Yardımcıları, Selçuklu, Meram, Karatay İlçe Emniyet Müdürleri, Birim Amirleri ve Muhtarlar katıldı. İl Emniyet Müdürü Engin Dinç yaptığı açılış konuşmasının ardından mahalle muhtarları tek tek söz aldı.
“MUHTARLARIMIZA BÜYÜK İŞ DÜŞÜYOR”
Emniyet Müdürü Engin Dinç yaptığı açılış konuşmasında: “Vatandaşlarımızın huzur ve güven ortamında yaşayabilmeleri için ilimizde uyuşturucu başta olmak üzere tüm suç ve suçlularla üst düzey çaba sarf ederek mücadelemizi sürdürüyoruz. Bu konuda 2022 yılı içerisinde muhtarlarımızla da sürekli iletişim halinde olarak büyük başarılar elde ettik. Mahallelerde yapılan anlık şok uygulamalarla da oluşabilecek asayiş olaylarının önüne geçtik. Suç ve Suçlularla mücadelemizde muhtarlarımıza da büyük iş düşüyor. Muhtarlarımızın, bölgelerinde yaşanan olumsuzlukları zaman kaybetmeden 112 Acil İhbar Hattı'na bildirmeleri ile yaşanan olumsuzlukları hep birlikte gidererek vatandaşlarımıza daha huzurlu ve güvenli bir ortam sunmayı hedefliyoruz.” ifadelerini kullandı.
Muhtarlara ve vatandaşlara emniyet güçlerinin kapılarının her zaman açık olduğunu ifade eden Dinç, her konuda tereddüt etmeden emniyet güçlerine başvurabileceklerini belirtti.
“POLİS HER ZAMAN YANIMIZDA”
Mahalle muhtarları ise Emniyet Müdürlüğüyle yapılan iş birliğinden ve çalışmalardan çok memnun olduklarını ifade etti. Başta Toplumsal Destekli Polislik Şube Müdürlüğü olmak üzere tüm polislerin, mahallelerde ki vatandaşların her konuda yardımına koştuğunu, ihtiyaç sahiplerinin sıkıntılarını gidermede ve yaşlı vatandaşların maaşlarını dahi çekmede yardımcı olduğunu belirten muhtarlar, İl Emniyet Müdürü Engin Dinç’e ve Konya polisine teşekkür etti. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English