DOLAR : 42,85₺
EURO : 50,22₺
STERLİN : 57,67₺
GRAM : 6.107,33₺
ÇEYREK : 10.048,53₺
CUMHURİYET : 39.871,48₺
Güncel

Konya'dan güvenlik güçlerine mektup

Eklenme: 18.02.2016 - 16:11 Güncelleme: 18.02.2016 - 18:27

Konya'dan, Güneydoğu Anadolu'da terör operasyonlarına katılan güvenlik güçlerine moral için, mektup yazıldı. Yazılan duygu yüklü mektuplar karakollara gönderildi.

Konya'dan güvenlik güçlerine mektup
Reklam alanı
Konya'da AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen "Kardeşim Birlikteyiz" etkinliğinde, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da terörle mücadele eden asker ve polisler ile terörden mağdur olan vatandaşlara "Haydi sen de yaz" çağrısıyla mektup gönderildi.

AK Parti Konya Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Said Çelik, Kayalıpark'ta düzenlenen programda, Ankara'da meydana gelen terör saldırısını lanetlediklerini söyledi.

Terör eylemlerinin ülkenin birlik ve beraberliğine karşı yapıldığına dikkati çeken Çelik, "Devletimiz bu saldırılara her türlü karşılığı verecek ve zalimlerden hesabını soracaktır. Dün ve önceki günlerde yaşanan terör saldırıları, ülkemizde huzursuzluğa neden olsa da biliyoruz ki böyle zor zamanları birbirimize destek olarak atlatabiliriz" diye konuştu.

Terör olaylarını ele alırken, durumun sadece bölgedeki terör örgütleriyle değil, Suriye'de yaşanan olaylarla değerlendirilmesi gerektiğini belirten Çelik, "Suriye'nin içinde bulunduğu kaostan faydalanmaya çalışan güçler, aynı zamanda ülkemizi de hedef alarak istikrarlı çalışmalarımızı engellemek adına her türlü çalışmayı yapmaktadır" dedi.

Çelik, Türkiye'nin doğusunda terör örgütünün kazılan hendeklerle bölgede yaşayan vatandaşların haklarını ihlal ettiğini dile getirerek, şöyle devam etti:

"Bunlar yaşanırken canla, başla, yaşamlarını riske atarak mücadele eden güvenlik güçlerimiz, adeta destan yazmaktadır. Rabbim güvenlik güçlerimizin yar ve yardımcısı olsun. Bizler de gençler olarak, bölgede mücadele veren güvenlik güçlerimizin yalnız olmadığını ve içinde bulundukları durumu derinden hissettiğimizi göstermek, kardeşliğimizi pekiştirmek adına 'Kardeşim Birlikteyiz' adıyla çalışma başlattık. Güvenlik güçlerimize, bölgede yaşayan vatandaşlarımıza gönülden mektuplar yazdık. Bugün bu mektuplarımızı Doğu'daki güvenlik güçlerimize ve kardeşlerimize ulaştıracağız."

Konuşmaların ardından, AK Parti il gençlik ve kadın kolları üyelerinin yazdıkları mektuplar, PTT Şubesinden gönderildi.




 

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 0 tepki

Yorumlar

  • çorbacı 3594 gün önce

    ak parti teşkilatı toplanıp haftanın üç günü arabaşı içmekten fırsat bulup başka işler yapmaya başlamış.tebrik ederiz.

  • REKLAMLAR 3594 gün önce

    \"Reklamın iyisi kötüsü olmaz\" sözünü bir kez daha görüyoruz. Bu huyumuzdan kurtulmamız lazım...

  • ERHAN 3594 gün önce

    AH BİRDE GÖNÜLLÜ OLSANIZ REKLAM

  • Birisi 3594 gün önce

    Guzel hoş ama parti logolari bu isin samimiyetsiz oldugununu gosteriyor. Bende o partiye oy verdim ama parti adina gönderilen bir mektubun o canim guvenlik guclerine bir azim ve gurur katacagini hic sanmiyorum<br/>

Yorum Yap