Konya'nın Bozkır ilçesindeki Aygır Dibi Şelalesi, son günlerde etkili olan yağışlarla birlikte yeniden hayat buldu. Aygır Dibi Şelalesi'nde su seviyesindeki gözle görülür artış sevinçle karşılandı.
Son günlerde etkili olan yağışlarla birlikte Bozkır ilçesindeki Aygır Dibi Şelalesi, yeniden hayat buldu.
Şelalede su seviyesindeki gözle görülür artış yöre halkı tarafından sevinçle karşılandı.
Yağışlarla birlikte şelaledeki su seviyesi gözle görülür biçimde artarken, ortaya çıkan manzara doğaseverlere adeta görsel bir şölen sundu.
Aygır Dibi Şelalesi coşkulu günlerine döndü
Bozkır Belediye Başkanı Nazif Karabulut da bölgenin en önemli doğal miraslarından biri olan Aygır Dibi Şelalesi'nin son günlerde etkili olan yağışların ardından yeniden coşkulu günlerine döndüğünü söyledi.
Belediye Başkanı Karabulut, "Bozkır’ımızın göz bebeği, doğamızın en güzel mirası olan Aygır Dibi Şelalesi, son günlerde etkili olan rahmet yağışlarıyla birlikte yeniden şaha kalktı. Şelalemizdeki su seviyesi gözle görülür bir artış göstererek o özlediğimiz ihtişamlı görüntüsüne kavuştu. Dağlarımızın bağrından süzülüp gelen bu gürül gürül akış, toprağımıza umut, gönlümüze ferahlık veriyor. Bizlere bu bereketi bahşeden Yüce Mevla’ya binlerce kez hamdolsun. Allah’ım memleketimizi rahmetinden mahrum bırakmasın, toprağımızı ve aziz milletimizi susuz koymasın. Bereketimiz daim olsun" ifadelerine yer verdi. (Yunus Köroğlu)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.