DOLAR : 42,95₺
EURO : 50,50₺
STERLİN : 58,08₺
GRAM : 6.323,56₺
ÇEYREK : 10.398,38₺
CUMHURİYET : 41.262,37₺
Güncel

Konya'daki uluslararası tiyatro festivalinde "Annapurna" oyunu sahnelendi

Eklenme: 23.05.2024 - 22:21

Konya'da, Devlet Tiyatrolarınca düzenlenen "16. Bin Nefes Bir Ses Uluslararası Türkçe Tiyatro Yapan Ülkeler Festivali", dördüncü gününde etkinliklerle devam etti.

Konya'daki uluslararası tiyatro festivalinde "Annapurna" oyunu sahnelendi
Reklam alanı

Festival kapsamında  Ankara Devlet Tiyatrosu "Annapurna" oyununu, Konya Devlet Tiyatrosu Sahnesi'nde izleyiciyle buluşturdu.


Sharr White'ın yazdığı, İlham Yazar'ın yönettiği oyun, seyirciden büyük beğeni topladı.


Festival kapsamında, Konya Devlet Tiyatrosu Sahnesi'nde, Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları "Grönholm Metodu" oyununu, Meram Belediyesi Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi'nde ise Tataristan ekibi dans gösterisi sundu.


Düşişleri Tiyatro Sahnesi'nde ise Brezilyalı tiyatro ekibi, "Laia ve Hayal Gücünün Uçuşu" isimli kukla gösterisi sergiledi.


Festival, yarın saat 20.00'de Ankara Devlet Tiyatrosu'nun "Siyahlı Kadın" oyunuyla Konya Devlet Tiyatrosu Sahnesi'nde, saat 20.30'da Sivas Devlet Tiyatrosu'nun "Yirmi Bir On Beş Treni" oyunuyla Konya TCDD Gar Sahnesi'nde sürecek.


Festival 30 Mayıs'ta sona erecek.


Kaynak: AA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 0 tepki

Yorum Yap