Konya'da kırmızı ışık ihlali yapan kamyonetin otomobile çarpması sonucu yaşlı çiftin hayatını kaybettiği, 5 kişinin yaralandığı kazaya ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
Kaza, dün saat 18.00 sıralarında merkez Meram ilçesi Gödene Mahallesi Memleket Caddesi Kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hatıp Caddesi istikametine seyir halinde olan kırmızı ışık ihlali yapan Ali B. idaresindeki 34 AP 6806 plakalı kamyonet, Memleket Caddesi Kavşağına geldiğinde Gürbaşak Sokak'tan çıkarak caddeye giriş yapmak isteyen Kadir Yıldız (71) idaresindeki 42 Y 5492 plakalı otomobile çarptı.
2 kişi hayatını kaybetti
Kazada, otomobilde bulunan 70 yaşındaki Fatma Yıldız olay yerinde hayatını kaybederken, eşi otomobil sürücüsü Kadir Yıldız ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı Meram Devlet Hastanesinde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kamyonet sürücüsü Ali B. ile araçta yolcu olarak bulunan 4 kişi ise hafif şekilde yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Konya Şehir Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kaza anı kamerada
Öte yandan, kaza anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, sokak çıkışındaki trafik ışığının yeşil yanması sonrası Kadir Yıldız idaresindeki otomobilin hareket etmesi, cadde üzerinde kırmızı ışık ihlali yapan Ali B. idaresindeki kamyonetin otomobile çarpması ve araçların sürüklenmesi yer alıyor. Otomobil ile sokaktan hareket eden traktör üzerinde bulunan kişilerin ise el kol hareketleriyle kamyonet sürücüsüne tepki gösterdikleri görülüyor.Kazayla ilgili tahkikat sürüyor.

Kaynak: İHA
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
En ağır cezayı alması lazım
Bence kasten adam öldürme var bu kazada.. en ağır cezayı almalı
Bu kural ihlalcilerinin Allah bin belasını versin. Binlerce var. Ortalık kaza dolu. Hindistan daha iyidir belki. Nasıl yetişebildin mi bari gideceğin yere...!
Bu açık bir şekilde kasıt değil mi? Resmen biçmiş.Şimdi bunu kaza diye bir kaç yılla salarsak daha nice canlar gidecek.Değişsin bu saçma kanunlar artık.
cinayetten yargılanmazsa, daha çok can veririz..
cinayet o isiklar oraya sü¨s icinmi konulmus, ya bizim bu millet niye bu kadar sabirsiz, aceleci. Allah islah etsin
Net cinayet. Kırmızıda geçilir mi. Müebbet verilmeli.
Traktör görüşü engellemiş, kırmızı ışık ihlali de eklenince kaza kaçınılmaz olmuş. Kamyonet sürücüsü tam kusurlu. Ben otomobil sürücüsünün yerinde olsam sağdan gelen olup olmadığını görmeden ışığa güvenip ilerlemezdim. Allah rahmet eylesin.
Traktör çıkalı yola 1 saat olmuş bu o geçmeden geçeceğim daha diye daha da hızlanmış. Arkadan kşmse geleceğini hesap etmemiş. Ne kadar hata ararsan yapmış. Allah muhafaza!
kamyonet sürücüsü, cinayetten yargılanmalı, aksi takdirde daha çok yeşil ışıklar da can veririz
usulsüz aldigi bir ehliyet böyle bir gün canindan edebilir, Almanyada arac sayisi Türkiyeden coktur lakin tarafik kazalari daha az, adamlar ehliyeti hak edene veriyorlar, Türkiyede ya torpille yada sürücü kurslari tenha yerlerde sürdürüp parayi alip cik trafige ne halin varsa diyercesine basndan savuruyor. Türkiyede bir cok ksi kural bilmiyor herkes ben hakliyim yol hakki benim diyor bide insanlar süratli arac kullaniyor ve sabirsiz. Adam o kadar sabirsizki sari isik yanar yanmaz kornaya basiyor git diye
Yorum Yap
Mevlana Müzesi'nde "Şebiarus" yoğunluğu yaşanıyor
Kabine yarın toplanıyor: Gündemdeki başlıklar neler?
Karlı dağların gölgesinde 20 derecelik sıcak havada deniz keyfi yaptılar
İçişleri Bakanlığından "Ben Yeşil" açıklaması
Hamas, Kassam Tugayları komutanlarından Saad'ın İsrail saldırısında öldüğünü doğruladı
Konya'da 1 kişi vuruldu! Şüpheli yakalandı
Hakem karnesi nasıl?
‘Eşime neden baktın’ dediği kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü
Konya'da 4 tır birbirine girdi! 1 ölü, 2 yaralı
Fenerbahçe ile Konyaspor 49. randevuda: Rekabette sayılar ne diyor?
Anadolu Kartalı İstanbul semalarında
Atık malzemeleri enstrümana dönüştüren öğretmen, öğrencilere çevre bilincini aşılıyor
Haber Ara