DOLAR : 42,52₺
EURO : 49,47₺
STERLİN : 56,81₺
GRAM : 5.820,59₺
ÇEYREK : 9.572,40₺
CUMHURİYET : 37.978,59₺
Güncel

Konya'daki bu belediyeden müjde! Kolaylık sağlanacak

Eklenme: 18.11.2025 - 13:39

Meram Belediyesi, vatandaşların 2025 yılı Emlak, Çevre-Temizlik, İlan ve Reklam Vergileri 2. taksit ödemelerini kolaylıkla yapabilmeleri adına veznelerin çalışma saatlerinde düzenlemeye gitti. Buna göre vezneler, son ödeme günü olan 1 Aralık 2025 tarihine kadar hem öğle mesaisinde hem de hafta sonlarında hizmet vermeye devam edecek.

Konya'daki bu belediyeden müjde! Kolaylık sağlanacak
Reklam alanı
Meram Belediyesi, vatandaşların 2025 yılı Emlak, Çevre-Temizlik, İlan ve Reklam Vergileri 2. taksit ödemelerini kolaylıkla yapabilmeleri adına veznelerin çalışma saatlerini genişletti. Buna göre vezneler, son ödeme günü olan 1 Aralık 2025 tarihine kadar hem öğle mesaisinde hem de hafta sonlarında hizmet vermeye devam edecek. 
“VATANDAŞLAR MAĞDURİYET YAŞAMADAN ÖDEMELERİNİ YAPABİLECEK” 
Meram Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, vatandaşların işlem yoğunluğu sebebiyle mağduriyet yaşamamaları için veznelerin öğle mesaisinin yanında 22-23 Kasım ile 29-30 Kasım tarihlerinde 08.00 – 17.00 saatleri arasında da açık olacağı belirtildi. Mükellefler, söz konusu tarihlerde belediye hizmet binasındaki veznelerden rahatlıkla ödeme yapabilecekler. Ödemelerin sadece veznelerden değil, meram.bel.tr web sitesi, mobil uygulama ve e-devlet üzerinden de gerçekleştirilebildiğine dikkat çekilen açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Vatandaşlarımızın vergi ödemelerinde yoğunluk yaşamamaları amacıyla veznelerimizin çalışma saatlerinde düzenlemeye gidilmiştir. Son ödeme tarihi olan 1 Aralık 2025’e kadar öğle tatili uygulanmayacak ve hafta sonunda da hizmet verilecektir.” Açıklamada ayrıca, son gün mesai bitimine kadar ödeme yapmayan mükelleflerin ilgili vergi kalemlerinde kanuni gecikme zammı ile karşılaşacakları hatırlatılarak, tüm vatandaşların cezalı duruma düşmemeleri adına ödemelerini zamanında yapmaları istendi.

Kaynak: Meram Belediyesi Basın Bürosu

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 1
👎 2
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 3 tepki

Yorumlar

  • misafir 18 gün önce

    cebimizden para çıkacağı için mi kolaylık yaptılar.

Yorum Yap