DOLAR : 44,983₺
EURO : 52,650₺
STERLİN : 60,826₺
GRAM : 6.834₺
ÇEYREK : 11.293₺
CUMHURİYET : 44.317₺
GREMSE : 110.740₺
Güncel

Konya'da Yeşilay tarafından "23 Nisan'da Sağlık İçin Pedalla" etkinliği düzenlendi

Eklenme: 23.04.2026 - 15:05

Konya'da Yeşilay tarafından, "23 Nisan'da Sağlık İçin Pedalla" etkinliği gerçekleştirildi.

Konya'da Yeşilay tarafından "23 Nisan'da Sağlık İçin Pedalla" etkinliği düzenlendi
Reklam alanı

Yeşilay Konya Şube Başkanı Yağmur Küçükbezirci, gazetecilere, 23 Nisan'da özellikle bu etkinliği yapmak istediklerini belirterek, "Bildiğiniz üzere 'Boşluğu bağımlılık doldurur.' diyoruz. Bağımlılığı olumlu bağımlılıklar olan kültür, sanat ve sporla doldurmak istiyoruz." dedi.

Konuşmanın ardından Yeşilay Konya Şubesi önünde başlayan etkinlik, Kültürpark'ta sona erdi.
Sağlıklı yaşam bilincini artırmak ve bağımlılıkla mücadeleye dikkati çekmek amacıyla düzenlenen etkinliğe, çocuklar ve bisikletseverler katıldı.

Ayrıca Yeşilay Konya Gençlik Komisyonu ve gönüllüler tarafından, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi gören çocuklar ziyaret edildi.


Kaynak: AA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 0 tepki

Yorum Yap