Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Konya'da yaz tatili verimli geçiyor: Gezilerden doğa kamplarına bir çok etkinlik!

Karatay Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, gençlerin yaz tatillerini daha verimli ve keyifli geçirebilmeleri amacıyla hayata geçirdiği “Karatay Gençlik Meclisi Yaz Okulu” eğitimlerine bu yıl da devam ediyor.

Konya’da yaz tatili verimli geçiyor: Gezilerden doğa kamplarına bir çok etkinlik!
Ortaokul ve lise öğrencileri için ayrı ayrı olarak hazırlanan Yaz Okulu’na katılan yüzlerce Karataylı genç; kişisel gelişimden kültür-sanat ve spor etkinliklerine, gezilerden doğa kamplarına kadar daha birçok etkinlikte keyifli vakitler geçiriyor. 

Karatay Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından düzenlenen Yaz Okulları eğitimleri devam ediyor. Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün de destekleriyle yürütülen projede gençler, hem eğlenceli hem de eğitici bir yaz tatili geçirme imkanı buluyor. 
 YAZ BOYUNCA HEM ÖĞRENİYORLAR HEM EĞLENİYORLAR
İki farklı yaş grubunda organize edilen etkinliklerde 750 ortaokul ve lise öğrencisi, kendilerine sunulan Kur'an, siyer, ilmihal dersleri ve Ebru Atölyesi, Photoshop Atölyesi ile Öncü Şahsiyetler Atölyesi, futbol, voleybol, okçuluk dersleri alıyor. Öğrenciler ayrıca Bowling, Paintball, Lazer Tag, Yüzme, Halı Saha, At Binme, Sinema, Konya Bilim Merkezi gezisi, Kamp, Oryantiring, Şehir Turu, Lavanta ve Gül Bahçesi gezisi, piknik ve teknik geziler ile yaz tatillerini daha verimli geçiriyor.  

GENÇLERİMİZ YAZ OKULLARI İLE KEYİFLİ VE VERİMLİ VAKİT GEÇİRİYOR
Öğrencilerin eğitim, sosyal, kültürel ve sportif yönden gelişim süreçlerine katkı sunacak etkinliklere aralıksız devam ettiklerini söyleyen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, gençlerin Yaz Okulları ile keyifli ve verimli vakit geçirdiklerini aktardı.

Hasan Kılca; “Karatay Belediyesi olarak çocuklarımıza ve gençlerimize yatırım yapmaya büyük önem veriyoruz. Belediye olarak göreve geldiğimiz ilk andan itibaren Karatay’ımıza birçok okul ve eğitim tesisi kazandırarak, 4,5 yılda eğitime 1 milyar liranın üzerinde bir destek sunduk. Gençlerimiz için sadece bunlarla yetinmiyoruz. Eğitim, sosyal, kültürel ve sportif hizmetlerimizi sürekli geliştirip, ilerletiyoruz. Bu kapsamda Karatay Kent Konseyi Gençlik Meclisimizin, Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün destekleriyle organize ettiği Yaz Okullumuzda eğitimler büyük bir başarı ile sürdürülüyor. Proje çerçevesinde yüzlerce öğrencimiz, eğitimlerin yanı sıra geziler, sosyal ve sportif etkinliklerden faydalanıyor. Yaz Okullarımız ile çocuklarımız ve gençlerimizin hem kişisel gelişimleri, hem psikolojik gelişimleri hem de akademik gelişimlerine katkı sağlıyoruz. Bir yandan eğlenirken diğer taraftan öğrenerek faydalı bir tatil dönemi yaşıyorlar. Yaz Okulumuzda eğitimler 11 Ağustos’a kadar sürecek. Bizler de gençlerimizin geleceğe daha iyi hazırlanması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” açıklamalarında bulundu.
(Veli Şengül)
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 1
  • 2
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English