DOLAR : 42,83₺
EURO : 50,12₺
STERLİN : 57,37₺
GRAM : 6.003,56₺
ÇEYREK : 9.873,07₺
CUMHURİYET : 39.173,92₺
Güncel

Konya'da tartıştığı garsonu öldüren aşçıya müebbet hapis istemi

Eklenme: 10.11.2022 - 13:22 Güncelleme: 10.11.2022 - 15:04

Konya'da bahşiş paylaşımı konusunda tartıştığı iddia edilen iş arkadaşı garsonu bıçakla öldüren aşçı Mustafa D'nin müebbet hapisle cezalandırılması talep edildi.

Konya'da tartıştığı garsonu öldüren aşçıya müebbet hapis istemi
Reklam alanı
3. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya, tutuklu sanık Mustafa D. ile taraf avukatları katıldı.

Mustafa D. olay günü öldürme kastıyla hareket etmediğini öne sürerek, "Rahmetli bana ağır küfürler etti, üzerime geldi. Eli belinde ve koşarak üzerime doğru gelince ben de korkutma amacıyla bıçağımı ona doğru salladım, çok pişmanım." ifadesini kullandı.

Müşteki avukatı Oktay Unkur ise mahkemede de izlenen olay anına ilişkin kamera kayıtlarında sanığın saldırısının açık olduğunu belirterek, "Maktul Kemal Akdeniz olay anında iki kez evine doğru yöneldiği halde kendisine küfür edildiği için arkasına döndüğü, sanığın maktulü ansızın bıçaklamaya başladığı açıktır. En ağır şekilde cezalandırılmasını talep ederiz." dedi.
İddia makamı duruşmada açıkladığı mütalaasında, sanığın beyanlarının suçtan kurtulmaya yönelik olduğunun anlaşıldığını belirtti.

Tanık anlatımlarının, sanık anlatımlarının tersini gösterdiğinin tespit edildiği açıklanan mütalaada, sanık Mustafa D'nin "kasten öldürme" suçundan müebbet hapisle cezalandırılması istendi.
Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek dosyadaki eksikliklerin tamamlanması için duruşmayı erteledi.

Meram ilçesi Sahibiata Mahallesi'nde bir gazinoda aşçı olarak çalışan Mustafa D. ile garson Kemal Akdeniz arasında 19 Ekim 2021'de iddiaya göre bahşiş paylaşımı konusunda çıkan tartışma kavgaya dönmüş, Mustafa D, Akdeniz'i bıçakla öldürdükten sonra polis ekiplerince gözaltına alınmıştı.

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 1
😡 4
👎 3
😂 0
😢 4
😲 3
Toplam 15 tepki

Yorumlar

  • efsane adam 1028 gün önce

    yazık oldu kemal abiye allah rahmet eylesin

Yorum Yap