Alınan bilgiye göre bir kişi, gideceği adrese ulaşabilmek için taksi şoförü Emre Şahin’in çalıştığı taksiye bindi. Gitmek istediği adrese ulaşan şahıs, taksiden indiği sırada içinde 100 gram altın olan çantayı unuttu. Kısa bir süre sonra durumu fark eden müşteri Emre Şahin’in bulunduğu durağa geldi ve çantayı sordu. Şahin ise önce o müşteriye bazı sorular yöneltti ve emin olduktan sonra unutulan çantayı sahibi teslim etti. “Gereken neyse onu yaptım”
İçinde 100 gram altın olan çantayı sahibine teslim eden taksi şoförü Emre Şahin şu ifadelere yer verdi: “Çantasını unutan müşteri, telaşlı bir şekilde durağa geldi. Çantanın kendisine ait olduğunu teyit edebilmek için bazı sorular yönelttim ve emin olduktan sonra çantayı teslim ettim. Bizler Konyalı taksiciler olarak her zaman dürüst esnaflarız. Gereken neyse onu yaptım. Müşteri de bizlere teşekkür ederek mutlu bir şekilde buradan ayrıldı. (Haber Naci Mustafa Şimşek- Büşra Üstündağ)
Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!
44
18
0
4
3
2
0
0
Yorumlar
Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
H
Hayrettin
12 gün önce
Ankara İstanbul'da olsa bir bardak soğuk su içerdi mağdur
Cevapla
Begen (0)
Begenme (0)
MS
Mustafa Sinan
12 gün önce
Tebrikler kardeşim. Teşekkürler işte Konya bu.
Cevapla
Begen (4)
Begenme (2)
Nail bey
13 gün önce
Allah razı olsun...
Cevapla
Begen (5)
Begenme (1)
A
adam..
13 gün önce
Allah razı olsun kardeşim,rabbim o 100 gramdan fazlasını verecek sana inşsen sınavı geçtin
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”